Çözüldü✓ Atx Kasa ve PSU Önerisi

Hocam peki bunlar üstüne yatarsa ne yapacağız :D öne aio takılabilen bir model mi tercih etmek gerek ya da direkt aio boş verilip cpu için normal fan mı kullanmam daha iyi olur?
Yani hava soğutma kullanmak da bir seçenek fakat görüntüyü etkiler tabii ki. Sıvı soğutmanın görüntüsü farklı oluyor.

Çoğu kasanın ön panelde sıvı soğutma desteği var zaten. Onu kontrol edebilirsiniz özelliklerden.

Değişik bir derdin varmış. Yine de derdini çözmeye çalışalım. O 11 Vision Compact üstü cam radyatör kasa yanında panoramik görüntüde linke eklerim, Corsair 6500 bakabilirsin ama pahalı kalır. Fazeon F25 var yine aynı tasarımda.
https://hizliresim.com/5rbeylq

Ben çözüme tasarımsal yaklaştım farklı bakış açıları da olabilir mesela fan spacer diye bir şey var sistem biraz sıcak çalışabilir ama spacer kasa ile soğutma bloğu arasında boşluk bırakacağından hava bir türlü tahliye olacak yol buluyor illa bu tarz kasa almak zorunda değilsin yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir diğer öneri de radyatörün ön tarafa takıldığı konseptler

Herkesin cevapları için teşekkür ediyorum. PSU Corsair RM850x alacağım sanırım gayet iyi duruyor. Kasaya halen tam karar veremedim ancak yakın bir tarihte karar veremezsem tekrar konu açarım sanırım.

Geri