5000Tl kasa ve PSU önerisi

hocam o zaman alıyorum SC gelirse kullanırım lakin STC gelirse ilana koyarım gelir gelmez satılnca c+ tier bir şey çekmeye çalışırız. patlamadan kastım elektirik kesintisi gibi bir olayda eğer yük altında ise anakart gpu vs. yakıyormuş.
Elektrik gidipte anakart yakacağını sanmam. Ki zaten elektrik gitmesinden dolayı bir şey yanmıyor çoğu zaman. Voltaj dalgalanmasından dolayı yanıyor. O da dağıtıcıya bağlı. Zaten bu durumda HDD veya SSD zarar görebiliyor. Onlarda sürekli okuma/yazma yaptığından dolayı oluyor. Bu kısımda zaten büyük oranda şansa bağlı. Belki olur, belki olmaz. Kimisi saçma bir güç kaynağını yıllaca kullanıyor kimisi 2 ay kullanamıyor.

Son düzenleme:
Elektrik gidipte anakart yakacağını sanmam. Ki zaten elektrik gitmesinden dolayı bir şey yanmaz. Voltaj dalgalanmasından dolayı yanar. O da dağıtıcıya bağlı. Zaten bu durumda HDD veya SSD zarar görebiliyor. Onlarda sürekli okuma/yazma yaptığından dolayı oluyor. Bu kısımda zaten %80 oranında şansa bağlı. Belki olur, belki olmaz. Kimisi saçma bir güç kaynağını yıllaca kullanıyor kimisi 2 ay kullanamıyor.
alıyorum hocam o zaman teşekkür ediyorum her şey için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,597
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri