K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,560
https://www.amazon.com.tr/dp/B0G3QD52LQ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bunu atmıştım ama hepsiburada da stoğu bitmişpsu gözükmüyor hocam ama kasa m100r olabilr o daha güzel gözüküyor
Bir çok hazır sistemlerde kullanılıyor şikayet görmedimPsu'su bomba mı bunun ? Bir fikrim yok
https://www.idefix.com/cougar-mx220...-p-10711725?vendorId=5446&ref=akakce&v=1.57.9 şuna şüphe le yaklaşıyorlar yoksa alamayı istiyordumBiraz çıkarsan bu ikisi en iyisi bence.![]()
Dark Diamond PRO 2025 Edition 4x12cm FRGB LED Fanlı, 1x USB 3.1, 2x USB 2.0, Tempered Glass, Panoramik Akvaryum Siyah Oyuncu Kasası (DKCHDIAMONDPRO) | Teknobiyotik
Yeni Nesil Dark Dark Diamond PRO 2025 Edition 4x12cm FRGB LED Fanlı, 1x USB 3.1, 2x USB 2.0, Tempered Glass, Panoramik Akvaryum Siyah Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi, Panoramik Tempered Glass Tasarım ve Güçlü FRGB Soğutma ile Üst Düzey Oyuncu Deneyimi Heyecan Verici Tasarım ile Mükemmel...www.teknobiyotik.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu'su bomba mı bunun ? Bir fikrim yok.
en azindan eli yuzu duzgun psular 3.5kdan basliyor, geri kalan paraya elimizi atsak sacı bukulecek kasaya okeysek olur ancak o da uzay sistem kur daha iyi.
pchocasinin favori kasa ve psusubu nasıldır hocam![]()
Bitfenix Ceto Premium Black 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - idefix
Bitfenix Ceto Premium Black 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam cougar olsun bitfenix yada MSI fark etmez hazır psulu kasalarda hiçbir firma PSU özelliklerini söylemiyor modelinide. Neden acaba aklım almadı. Buna bir tür verilecek olsa ne olurdu hocam yabancıların tier listelerinede bakıyorum hiçbir model onlarda da yokpchocasinin favori kasa ve psusu, oldurmez de guldurmez de hocam.
Bunuda bu kasayı kullanan bir arkadaş söylüyor hocamHocam cougar olsun bitfenix yada MSI fark etmez hazır psulu kasalarda hiçbir firma PSU özelliklerini söylemiyor modelinide. Neden acaba aklım almadı. Buna bir tür verilecek olsa ne olurdu hocam yabancıların tier listelerinede bakıyorum hiçbir model onlarda da yokmx220 içindeki psu sc650w 80+ bronze diye geçiyor sadece buda görüntüsü
Araştırdığım vakit bu modele de bakmıştım ancak içerisindeki PSU farklı bir üretim ve Gaming.Gen.TR'de düzgün bilgi sağlamıyor üstü kapalı cevaplar veriyor PSU tam modelini sorduğumda da cevapsız bırakmıştı. PSU modelini yabancı kaynaklardan anca bulmuştum testlerine de ulaşamadım fiyatının ucuz olma sebebi yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
bunu cek mutlu mesut ayrilirsin.
sap gibi kaldım ortada biz bu kasa psuya iyice 7 8k mı bağlayalım anlayamıyorum kiAraştırdığım vakit bu modele de bakmıştım ancak içerisindeki PSU farklı bir üretim ve Gaming.Gen.TR'de düzgün bilgi sağlamıyor üstü kapalı cevaplar veriyor PSU tam modelini sorduğumda da cevapsız bırakmıştı. PSU modelini yabancı kaynaklardan anca bulmuştum testlerine de ulaşamadım fiyatının ucuz olma sebebi yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.
lite versiyon hocam, ama ne kadar ekmek o kadar kofte. 5kya sapkadan tavsan cikartmaya calisiyoruz..Araştırdığım vakit bu modele de bakmıştım ancak içerisindeki PSU farklı bir üretim ve Gaming.Gen.TR'de düzgün bilgi sağlamıyor üstü kapalı cevaplar veriyor PSU tam modelini sorduğumda da cevapsız bırakmıştı. PSU modelini yabancı kaynaklardan anca bulmuştum testlerine de ulaşamadım fiyatının ucuz olma sebebi yüksek ihtimalle PSU kaynaklı.
LX serisinin ne zamandan beri Japon kapasitör kullanıyor? Bulk kapasitör CapXon, yani eskiden kalitesizliğiyle bilinen ‘C(r)apXon’, filtrelemede ise ChengX kullanılıyor; ikisi de Çin menşeli.psu olarak bunu alabilirsin japon menşeili kapositörler kullanıyor kısacası öyle çin menşeili dandik her yerde satılan bir psu değil kasa için bütçe kalır zaten belirli bir kasa almana gerek yok kalan bütçen ile zevkine göre bir kasa alabilirsin öyle kasaların ahım şahım bir belirgin özelliği yok kısacası kasa konusunda keyfine göre bütçene uyanı alabilirsin psu olarak önerim bu
![]()
Zalman ZM600-TXII 600W
Zalman ZM600-TXII 600W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İçerisinde Bpab DC-DC modeli mevcut. GuangHaiDianZi üretimi, GH359 platformunu kullanıyor. Yani kötü değil, giriş seviye için yeter.bu nasıldır hocam![]()
Bitfenix Ceto Premium Black 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - idefix
Bitfenix Ceto Premium Black 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
MX220'den STC650'de çııkabiliyor. SC650 çıkarsa şanslısınız. İkisi arasında bayağı fark mevcut çünkü.Hocam cougar olsun bitfenix yada MSI fark etmez hazır psulu kasalarda hiçbir firma PSU özelliklerini söylemiyor modelinide. Neden acaba aklım almadı. Buna bir tür verilecek olsa ne olurdu hocam yabancıların tier listelerinede bakıyorum hiçbir model onlarda da yokmx220 içindeki psu sc650w 80+ bronze diye geçiyor sadece buda görüntüsü