Ya hocam ne uzattın ben kendi fikrimi paylaştım saçma sapan yerlere çekiyorsun konuyu Bana göre sosyal medyayı herkes kullanmamalı bu kadar bitti yaş...
B
Boş boş konuşma, Bir de benim fikrim diye yineleyip durmuş.
Sosyal medya pislikmiş, Bu dediğin de zırva da, sence hükümet ''SÖZDE PİSLİK'' i temizlemek...
hocam rawm leviathan v4 nasıl rengi hoşuma gitti mat tarz mouse sanırım da Viper V3 Pro tatmin edici olsada yedeklemek isterim çünkü kablolu moda geçmek hoş...
Viper V3 Pro kullanıyorum da alternatifleri görmek istiyorum ultimate alsam üzer mi diye düşünmedim değil :D kablolu kablosuz 8k hz diyor tatmin edici...
sosyal medya pislik yuvasına dönmese genelleme yapmıyorum bazı kısımlar bataklık gibi iğrenç düzenleme gelmesi lazım her elini sallayan sosyal medyayı...
Türkiye'de alanımız her geçen gün daralıyor farkında mısınız arkadaşlar. İzlediğimiz youtuberler içeri alınıyor, oyunlara engel konacak, sosyal medyaya TC...
2.elde amd kartlarda satılıyor rahatlıkla elimde hiç kart kalmadı uzun ömür ha 9070 xt kullanmışsın ha 5070 ti :D teknolojiye çok gerek var mı cidden şimdi...