Herkesin ATK Önermesi /HK/.

Benim de Kasım da 2 sene olacak. İkinci el almıştım belki 2 sene oldu bile sorunu yok maşallah. Kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum sorun çıkmasının.
Bilemiyorum olabilir. Ama bir tik soğudum, param olsa heralde gider 1-2 k fazla verir gox superlight fln alirim. Veya attigim gibi paw 3370 fln bir sey akarim ki suanki 3310 mu ne var 203te ve bana baya yetiyor.

8k kolpa kismen cogu mouseda. 8k gecikmeli oluyor. Ayrica cok yuk bindiriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim bu aralar hosuma giden kaliteli gibi olan su var ayrica xm2 ve op1 de iyi
OP1 çok güzel bir mouse özellikle shapeini çok seviyorum benim mouse ta op1 şekli çok güzel gerçekten yaygınlaşması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilemiyorum olabilir. Ama bir tik soğudum, param olsa heralde gider 1-2 k fazla verir gox superlight fln alirim. Veya attigim gibi paw 3370 fln bir sey akarim ki suanki 3310 mu ne var 203te ve bana baya yetiyor.
Superlightın da malzeme kalitesi o kadar iyi diyorlardı doğru mu bilmyiorum kullanmadım.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
Bu mantıkla bakarsak iphone da çin malı, asus ta corsair de çin malı. Çin'de üretim yapmayan marka mı var ki. Bu Çin önyargısını kırmak lazım artık. Çin eski çin değil arkadaşlar, ciddi kalitede ürünler çıkarıyorlar, tersine mühendislikle ucuz kopya dönemini geçtik. Üretimini Çin'de yapmayan marka yok artık, ürünün nerde üretildiğinden ziyade üretim kalitesi seviyesine bakmak lazım.

Biri 2 hafta sonra bozuldu demis. Build qualitysi iyi diye duydum ama sorun su bu markalar genelde sponsorlara urun yolluyor ve o urunler yalan yok iyi oluyor. Ne kadar guvenilir belli degil.
örnek vereceksek havit bakıyorum bir sürü ürünün reklamını yaptırıyor inceleme adı altında :D bazıları hariç çoğu kötü

ATK markasına ait 2 mouse ve 1 klavye kullanıyorum. Mouselarım R1 Pro Max ve A9 Plus, klavyem ise Hex80. Ürünlerinin hepsinden memnunum. QC olarak bir problem yaşamadım. Kullanıcı deneyimi olarak böyle yorumlayabilirim.

Bu mantıkla bakarsak iphone da çin malı, asus ta corsair de çin malı. Çin'de üretim yapmayan marka mı var ki. Bu Çin önyargısını kırmak lazım artık. Çin eski çin değil arkadaşlar, ciddi kalitede ürünler çıkarıyorlar, tersine mühendislikle ucuz kopya dönemini geçtik. Üretimini Çin'de yapmayan marka yok artık, ürünün nerde üretildiğinden ziyade üretim kalitesi seviyesine bakmak lazım.
ekran kartı çıkarıyor adamlar mesela kağıt üstünde iyi deniyor

ekran kartı çıkarıyor adamlar mesela kağıt üstünde iyi deniyor
Bu bir süreç. Çin'i eskiden ucuz kopyalarla anardık artık başka seviyeye geldi adamlar, yüksek kalite ürün çıkarıyorlar. Donanım konusunda da aynı şekilde, başta belki size göre komik gülünç ürünler olacak ama dediğim gibi bu bir süreç. Bundan 10 20 yıl sonra ne seviyelere gelirler göreceğiz, nvidia, amd gibi firmalar da bu süreçlerden geçti.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
2 ay oldu kullanıyorum a9 bir kere sorun çıkarmadı bence direkt arızalı geliyor olabilir sonuçta çok fazla kişi satın alıyor.

Atk dediğin markanın birçok ürünü belirli standartların üzerinde ve kalitededir. zaten dünyadaki birçok marka Çin’de üretiliyor. mouse ve klavyeleri baya kaliteli ve sorunsuzdur.
Gamepad olarak örnek vereyim: Atk Battle Pro Axe modeli koskoca Microsoft’un yaptığı Xbox 9. nesil gamepad’den iki gömlek daha kaliteli ve donanımlıdır. çin üretim yapmasa piyasada marka kalmaz.

kaliteli olduğu için

2 ay oldu kullanıyorum a9 bir kere sorun çıkarmadı bence direkt arızalı geliyor olabilir sonuçta çok fazla kişi satın alıyor.
ultimate çekilir mi hocam ya

ultimate çekilir mi hocam ya
ultimate 2.0 yazanı seç bu daha iyi olur.

ultimate 2.0 yazanı seç bu daha iyi olur.
extreme 2.0 ile arasında ne fark var hocam bakıyorumda yok gibi :D

Geri