drakxkoray isimli üyenin son içerikleri

1. D

35.000-40.000 tl arası bilgisayar önerisi yapabilir misiniz

Malumunuz cok fazla bilgisayar satıcısı var herhangi bir sitede bulduğum bilgisayarın aynısını x sitesinde 5-7 bin lira arasında daha ucuza bulabiliyorum itopyaya girip bakıyorum hangi sisteme baksam stok yok falan diyor siz önerebilir misiniz acaba
  2. D

Monitör alacağım 3000 Tl

reis 200 hz 1 ms monitör bu 144 hz 4 ms yani arada hem fiyat farkı var hem de özellikler düşüyor casper ne gibi bir sorun yaratır
  3. D

Öneri Hafif mouse önerir misiniz??

Razer viper mini
  4. D

Monitör alacağım 3000 Tl

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-pm-HBC00002Z6L2Z Böyle bir monitör gördüm alınır mı veya başka önerileriniz var mı
  5. D

Oyuncu Mouse Önerisi

Bütçe 250 Tl Taş çatlasa 300
  6. D

Mouse Önerir misiniz

o zaman v2 mini almam en mantıklısı olacak 1651092789 LOD sorunu nedir
  7. D

Mouse Önerir misiniz

V2 Mini daha ucuz mantıklı olabilir
  8. D

Mouse Önerir misiniz

1651092303 Claw gibi ama tam olarak bükmüyorum 1651092316 18 cm uzunlugu var ortaparmak ucumdan bileğime kadar
  9. D

Mouse Önerir misiniz

bende iksi arasında kaldım deathadder v2 mini ve viper ile
  10. D

Mouse Önerir misiniz

evet bu mouse bir arkadaşımda daha var Razer daha kaliteli olur bundan ve daha rahat olur cok düz bir mouse gibi duruyor
  11. D

Mouse Önerir misiniz

Bütçemin üstünde olmuş bi tık
  12. D

Mouse Önerir misiniz

Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.
  13. D

Kulaklık önerisi 200-300Tl bandında

https://www.n11.com/urun/gamepower-kizaru-rgb-71-surround-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1596782?magaza=malcombil&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Ben bu kulaklığı buldum fakat bu kulaklıgı alırsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir kulaklık varsa bekliyorum
  14. D

Valorantı tam ekran yapamıyorum

Valorantta fpsim tam ekran yapmayınca düşüyor ama tam ekrana alırkende oyun donup öylece kalıyor birisi yardım edebilir mi tam ekran yapmam lazım oyunu acil
  15. D

Giriş seviyesi Facecam Önerisi

Twitchde yayıyın açıyorumda ucuz giriş seviyesi beni üzmeyecek cokta pahalı olmayan bir facecam önerir misiniz
Geri