Bilgisayarimi ve monitorumu daha yeni aldim sadece masaustunde uygulamalarla ugrasirken arada siyah ekran oluyor saniyelik ama oyunlarda sorun yok ne...
Yasak mi bilmiyorum ama klavye icin konu actigimda kimse bakmadi. Bana %75 veya tkl manyetik ama daha tok sesli gurultusuz klavye onerisi yapar misiniz 3-4k...
Basma hissi tok ama gurultulu olmayan 75 veya tkl klavye ariyorum. Aslinda v87 pro hosuma gitmisti ama sade renkli olani kalmamis mor olani da fazla renkli...
Bir de internet sitesinde sadece g sync gözüküyor amd nin olması nvidia kartlarda çalıştırmamı engeller mi yoksa markadan bağımsız mı?
1755683565
Benim...
Hocam siz monitor işlerinde bilgilisiniz sanirim ben g65b nin siparisini verdim bunun olu piksel, ghosting vb. testlerini yapmayı bilmiyorum acikcasi bu...
Bütçemi biraz arttırıp samsung odyssey 27" g65b almayı düşünüyorum incelemeleri güzel gözüküyor. Renkleri va panele göre üst kalite sanırım onu önerir misiniz?
Merhabalar, gecen hafta incehesaptan bir sistem aldim ozelliklerini assagiya birakacagim onun icin bi monitor bakiyorum. 2k en az 180hz 27 inç 9k butce ile...