dva888 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Yardım Tesisat Yenileme Sonrası Crc ve Loss Sorunu

turknet servisten gelen kişi önce yeşil mavi bağladı gelmiyor dedi mavi beyaza döndü yanlış porta takmışım dedi tekrar indi aşağı başka yere taktı 10 mbit geldi download çıkardı başka porta taktı önceki gibi 50 mbit geldi ama o taktığı benim port muydu rastgele boş bir yer mi buldu bilmiyorum...
  2. D

Yardım Tesisat Yenileme Sonrası Crc ve Loss Sorunu

selamlar net sürekli kopuyor diye bina içi tesisatı yeniledim reçber kablo çektim normalde folyosuz alacaktım stokta yok diye mecbur folyolu korumalı olanından aldım ama bu sefer de önceden hiç olmayan sorunlar başladı yabancı kaynaklarda folyolu olanlar içindeki topraklama teliyle...
  3. D

Prizden Anlayan Yardım Edebilir mi?

o sağdaki kırmızı ve kahverengi gözüken yukardan aynaya gidiyor aynanın arkasında kırmızı kahverengi kablo var duvarda. Dediğiniz doğru
  4. D

evet duvardan söküldüğünde düşene kadar görebildiğim kadarıyla kırmızı mavi aynı delikte ortada topraklama son delikte 2 siyah vardı. Sağdaki ışıkta dediğiniz gibi üste kahverengi alta siyah 2 adet bağlıydı. Paralel bağlantı zarar vermeyen bir şeyse aynı şekil bağlıyorum o zaman
  5. D

evet 1781635160 elektrikli süpürge şarjı aleti takılı bir de evcil hayvan tuvaleti yani sorun olmaz diye düşünüyorum aynı şekilde sıkıp takayım o zaman paralelde sorun yoksa
  6. D

evet sağdaki kutuda ışık anahtarı takılıydı solda priz fakat benim anlamadığım kırmızı mavi aynı deliğe ortaya topraklama son deliğe de siyahları takmış evi yapan usta. Işığı iptal edersem paralel bağlantı kötü bir şeyse nasıl bağlayacağım bilmiyorum siyahları komple çıkartmalı mıyım devreden
  7. D

sağ taraf aynanın ışığını açıp kapatan anahtar galiba aynaya prizden elektrik gidiyor dediğiniz gibi. Bu şekilde sorun olur mu paralel bağlantının yoksa sökeyim mi ayna ışığı önemli değil benim için cihazlar bozulmasın daha önemli.
  8. D

Arkadaşlar burası sallanıyordu sonunda koptu. Bilen varsa yardım edebilir mi? Ben evin diğer prizlerini kırmızı/mavi - sarı - kırmızı/mavi bağladım fakat burda araya ek siyah kablo koymuşlar ne işe yarıyodur mantığı nedir atmalı mıyım? Sökerken de kırmızı ve mavi aynı deliğe - sarı tek ortada -...
  9. D

Çözüldü✓ 16 GB ram kullanılabilir 7.93 GB

Merhaba bende de birebir aynı sorun var bir tanesini tek taktığımda çalışmıyor diğeri tek başına da çalıştırıyor biosta 8 gb windowsta toplam 16 gözüküyor yani aynı sorun. Sen nasıl çözdün veya son durum nedir bilgilendirir misin? Teşekkürler.
Geri