Echoo

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Echoo
      Echoo, Yardım VALORANT AMD İNPUT LAG başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Biostan Ram ayarlarını, işlemci ayarlarını yapabilirsin overclock olarak. Ayrıyetten Revıos kurabilirsin birazda olsa yardımcı olabilir diye düşünüyorum...
    • Echoo
      Echoo, Oyunlarda INPUT lag Sorunu.. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aynı sorun devam ediyor değişen bir şey yok valla
    • Echoo
      @spartanhause internetsiz gir dene diyorsan cs2 için deneyebilirim. ama internet kaynaklı sorun olup olmadığını bilmiyorum 1766249738 Denedim yine aynı...
    • Echoo
      Dediğini yapmaya kalktığımda ethernet kesiliyor.
    • Echoo
      Ağ bağdaştırıcılarını mı istiyorsun ? 1766242907
      • image.webp
    • Echoo
      Evet aşırı derecede en son çare format düşünüyorum win11'den kaynaklı olmuş olabilir düşüncesi geliyor aklıma artık. Aklıma gelen her şeyi denedim anlık...
    • Echoo
      Tek Monitör ile denedim dediklerini yine aynı durum söz konusuydu. Güç tasarruf modları ilk kurulduğundan kapalı direkt. Açarak da denendi yine sorun aynı...
    • Echoo
      Denediğim yöntemleri ileteyim ben ; Revıos yüklendi gereksiz her şey silindi. DDU ile ekran kartını sildim tekrardan sıfırdan kurulum yapıldı güncel ve eski...
    • Echoo
      Tek olay cs2'de değil. Özel sunucu kendi kurduğum sunucuda denedim bu olay valorantta da oluyor farklı oyunlarda da mevcut. CS2 için geçerli değil sadece...
    • Echoo
      Echoo, PC Oyunları kategorisinde Oyunlarda INPUT lag Sorunu.. başlıklı bir konu açtı.
      Sistem bileşenleri ; gıgbayte 5070 Tİ ryzen 7 9800x3d G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL32 DDR5 AMD EXPO Ram (F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR) Msı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,306
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri