Merhaba arkadaşlar ben de 1 adet msi ekran kartı var bunu servise yollamak istiyorum kargo işlemini nasıl yaparım herhangi bir dilekçe ya da telefon numarası gerekiyor mu?
Merhaba arkadaşar rise of the tomb raider aldım oyuna giriyorum monitor sinyal yok diyor. pcm çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olabilecek var mı??
Merhaba arkadaşlar ya kasamın ön fanları çalışmıyor. 1-2 Gün öncesine kadar hiçbirşeyi yokken şimdi tık yok çalışmıyor. Diğer fanlarda sıkıntı yok egzoz fanlar çalışıyor. Kablo bağlantılarına da baktım onda da bı sıkıntı yok. her şey yerli yerinde ama çalışmıyor fanlar. Yardımcı olabilir misiniz...
Arkadaşlar bugün biryerden stereo kulaklık aldım. bilgisayara takıyorum ama ses gelmiyor. Kulaklığımı hoparlör olarak görüyor. Kayıttan yürüt'e girip varsayılan olarak ayarlıyorum ama hala ses yok. Kulaklık SEZ-881
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 200-300 tl arasında ergonomik rahatsız etmeyen 7.1 kulaklık tavsiyesi istiyorum. Daha önce kullanmış olduğunuz kulaklık var ise tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.