Servise ulaş telefon veya mail yoluyla orda sana nasıl kargolayacığını nereye kargolayacağını söylerlerMerhaba arkadaşlar ben de 1 adet msi ekran kartı var bunu servise yollamak istiyorum kargo işlemini nasıl yaparım herhangi bir dilekçe ya da telefon numarası gerekiyor mu?
O zaman nerden aldın ekran kartını ?Fatura istiyorlar faturam yok
Faturasını kutusunu garanti bütün belgelerini vermesini lazım ya da açıklamaya yazmışlardır faturası filan yoktur diye2. El aldım
Hocam yani faturası olmazsa biraz zor açıklayın 2.el diye satan kişi faturasını vermedi bana satıcının numarası duruyorsa veya tanıdığınız biriyse sorunAldığım kişi ilk sahibi değildi o yüzden yok mu bunun bi caresi ya
Daha önce msi servisine ürün gönderenler fatura vermemiş işleme almışlar benden fatura soruyorlarHocam yani faturası olmazsa biraz zor açıklayın 2.el diye satan kişi faturasını vermedi bana satıcının numarası duruyorsa veya tanıdığınız biriyse sorun
Brom anlat o zaman deki önceden ürün fatura istenmeden işleme alınmış ama benden niye fatura istiyorsunuz faturam yok mallesef ürünü ikinci el aldım de yardımcı olurlar benceDaha önce msi servisine ürün gönderenler fatura vermemiş işleme almışlar benden fatura soruyorlar