Ekran kartı Kargo işlemi

EgeOzturk

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar ben de 1 adet msi ekran kartı var bunu servise yollamak istiyorum kargo işlemini nasıl yaparım herhangi bir dilekçe ya da telefon numarası gerekiyor mu?

Servise hiç verme kargonu bile açmadan kullanıcı hatası deyip yollarlar msi teknik servisi öyle.

Merhaba arkadaşlar ben de 1 adet msi ekran kartı var bunu servise yollamak istiyorum kargo işlemini nasıl yaparım herhangi bir dilekçe ya da telefon numarası gerekiyor mu?
Servise ulaş telefon veya mail yoluyla orda sana nasıl kargolayacığını nereye kargolayacağını söylerler

Aldığım kişi ilk sahibi değildi o yüzden yok mu bunun bi caresi ya
Hocam yani faturası olmazsa biraz zor açıklayın 2.el diye satan kişi faturasını vermedi bana satıcının numarası duruyorsa veya tanıdığınız biriyse sorun

Hocam yani faturası olmazsa biraz zor açıklayın 2.el diye satan kişi faturasını vermedi bana satıcının numarası duruyorsa veya tanıdığınız biriyse sorun
Daha önce msi servisine ürün gönderenler fatura vermemiş işleme almışlar benden fatura soruyorlar

Daha önce msi servisine ürün gönderenler fatura vermemiş işleme almışlar benden fatura soruyorlar
Brom anlat o zaman deki önceden ürün fatura istenmeden işleme alınmış ama benden niye fatura istiyorsunuz faturam yok mallesef ürünü ikinci el aldım de yardımcı olurlar bence

Geri