Sarsilmazzz2112 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Geleceğim Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Yani bende öyle düşünüyorum. Bölümüm teknoloji fak. olduğundan dolayı son senemin 1. veya 2. dönemi full staj oluyor. Bazı konularda sebepsiz endişeleniyorum birazda neler olabileceğini bilmememden dolayı olabilir.
  2. S

bu konuda endişelenmemin sebebi kendimi genel olarak yetersiz görmem. Kendimi geliştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.
  3. S

Öncelikle herkese merhaba. Ben 19 yaşındayım ve otomotiv mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Bayadır aklıma takılan şeyler var ve bunun için bu alanda bilgili olan büyüklerimden yardım istemeye geldim. Öncelikle staj hakkında birkaç sorum var. Okulum benden bu yaz bir meslek stajı ve seneye de...
  4. S

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

aslında aşırı kararsızım çünkü swy intensly ile aşırı benzediğini söylüyorlar. Le male elixir hakkında bilginiz var mı? Gurmand parfümleri seviyorum ama biraz daha günlükte sıkabileceğim parfüm arıyorum hani aşırı ağır ve yayılımı olsun istemiyorum ki etrafımdakileri rahatsız etmesin. Yardımcı...
  5. S

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

Hocam azzaro nasıl bir koku almayı düşünüyorum. Yaş 19 kışın akşam dışarı çıkarken kullanmayı düşünüyorum.
  6. S

Parfüm seçmeme yardım

hocam çok fazla sıkmayın derken 1-2 fıs okey mi az mı kalır????*
  7. S

Parfüm seçmeme yardım

le male elixir hakkında ne düşünüyorsunuz. Genel olarak ekim ayından şubat-mart dönemine kadar sıkılabilecek parfüm arıyorum. Fragrantica listeniz dışında bu tarz denediğiniz bir parfüm. var mı? Üniversite içinde böyle muadil bir parfüm öneriniz var mıdır?
  8. S

Parfüm seçmeme yardım

victory elixir i kullandınız mı acaba ne tür durumlarda kullanılabilir yani sallıyorum günlük mü akşamları mı ünide sınıfta olur mu gibi gibi. Aslında istediğim şey kokunun yanımdakileri rahatsız etmemesi daha önce one million parfum sıkmıstım ve yanımdakileri rahatsız etmişti.
  9. S

Parfüm seçmeme yardım

daha önce stronger with you kullanmıştım onun tatlılığını beğeniyordum. Genel olarak tatlı ve odunsu kokuları beğeniyorum. 1757512946 Ve ek olarak geçenlerde ysl y koklamıştım ama ondaki böyle nanemsi bi koku vardı çok hoşuma gitmemişti o tarz istemiyorum eğer size yardımcı olacaksa.
  10. S

Parfüm seçmeme yardım

Haftaya koklamaua gideceğim bunları kullanan varsa bilgi verebilirse çok iyi olur.
  11. S

Parfüm seçmeme yardım

Merhaba arkadaşlar üniversite 2.sınıfa geçtim ve parfüm almak istiyorum. 1 2 haftaya üni başlayacak ve parfüm almam gerek aklımda valentino BIR extradose veya intense, azzaro tmw intense, invictus victory elixir, jpg le male elixir tarzı parfümler bunlar gibi veya bunlardan önerdikleriniz var...
  12. S

Üniversite 2.sınıf öğrencisine verilebilecek tavsiyeler lazım

Konudan biraz sapılmış artık mesaj gelmez diye bakmamıştım :D. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ediyorum bana ufacık bir şey katsa bile çok mutlu olurum. Aklınızda kalan bir şey varsa herhangi bir şey söylerseniz çok mutlu olurum. Tekrardan çok teşekkürler.
  13. S

Bölüme ilgim yüksekti o yüzden seçtim ve gayet mutluyum. Yüksek lisans düşüneceğim aklımın bir ucunda zaten vardı. Udemy de şunun gibi https://www.udemy.com/course/programcilik-kursu/?couponCode=LETSLEARNNOWTR kurslar var. Önerir misinzi ve sanırım BTK akademi adı onuda gördüm tavsiye eder misiniz.
  14. S

tavsiyelerin için teşekkür ederim aslında kulüp etkinliklerinde bir tık daha aktif olmak istiyorum. Ama standların ne kadar süre boyunca alanda olduğunu bilmiyorum. Network açısından kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum bir tanıdığım ve arkadaşları bir kulüp açmış ona da katılacağım. İlgimi...
  15. S

Derslerin üstünede düşme derken ne demek istediğinizi anlamadım
Geri