doğrudur hocam şaşırdım 1500 kaloriden hesaplarsanız aslında tutuyor hesap zaten bunun 2-3 kilosu ödem sizde biliyorsunuz yoksa saf yağ olarak 5-6 kilo...
diyetsiyenin bilgisi var hocam günlük kalori ihtiyacım 2500 civarı ben 1000 civarı tüketiyorum günlük 1500 kalori açık veriyorum sürekli o 1000 kalori de...
helal olsun hocam yaklaşık 1 ay önce bende tartıldım 100 kilo çıktım 185 boyundayım çok şaşırdım kendime yediremedim 1 aydır diyet yapıyorum bende günde tek...
gemini 3.8 versiyonu ile bence baya toparladı ben günlük hayatta artık sürekli gemini kullanıyorum entegrasyon bakımından da ç
ok iyi bütün uygulamaların...
hocam onu sanal numara satın alıp öyle yapıyorlar sanal numara kapanınca da patlama riski oluyor tedarikci ile alakalı bir durum benim hesap 2 aydan...
18 aylık gemini pro zaten 150 tl ye satılıyor hocam aynen doğru fikirdeyim
1788976019
ben şahsen 2 aydır kullanıyorum hocam sorun yaşamadım orjinal fiyatı...
hocam direk sizin hesaba tanımlanıyor hesap filan degil bir promosyon linki veriliyor direk kendi hesabınıza tanımlıyorsunuz 18 aylık gemini pro itemsatış...
https://www.itemsatis.com/yapay-zeka/18-aylik-google-one-gemini-pro-5-tb-5748464.html burdan 18 aylık gemini pro +5tb alan alabilirsin 150 tl ye 5 kişiye...