İyi akşamlar öncelikle, bilgisayarım son zamanlarda ani kasmalar(oyun içi veya dışı fark etmeksizin, hatta oyun dışı daha fazla) ve mavi ekran veriyordu. Bende Memtest86 yapmaya karar verdim. Sonuç ekte. Ne yapmalıyım? 3 senelik bir RAM kullanıyorum. Gayet memnundum ama sistemimde RAM ve ekran...
Arkadaşlar Hakaret içeren, saldırgan, kişisel hakaret içeren şeyler yazmayalım. Bilmeyen bilmeyebilir. Bilende küçük görmesin lütfen. Birbirimizle laf kavgası yapmak her açıdan mantıksız Lütfen :shy:
(((Arkadaşlar lütfen şahsi konularımızı forumda yazmayalım. Celeron olsun xeon olsun ryzen olsun i3 olsun i5 olsun. Lütfen herkesin kendi görüşü kendinedir. Burası kavga laf dalaşı yeri değildir. Lütfen konu neyse ondan devam edelim.))) Amd ekran kartlarında kronik sorunlar çözüldü mü bilmiyorum...
Bir arkadaşıma iki hafta önce 12.nesil intel topladım. Oda gayet memnun ama baya dudak uçuklatıcı fiyatlara topladı. Ama sorunsuzdu. 11.Nesil bi abimiz almıştı 1000w psu almak zorunda kaldı. 240mm sıvı soğutmada 69 derecede çalışıyordu.(Full Speed'de) 11.nesil tavsiye etmem o yüzden. 10.nesil...
11.nesil çok güç tüketen bir model ve çok ısınıyor. Amd tercih edersen daha iyi olabilir veyahut 12.nesil veya 10.nesil intel
1652230306
Amd 5600x i alabilirsin 2.el ben aldım şuan onu kullanıyorum. (imza mı güncellemedim daha) Çok rahat bi model olduğunu söyleyebilirim. 360mm sıvı soğutmada 45...
resident evil 4 (9 saat sürüyor ve hikayesinden bölüm tasarımlarına kadar döneminin en iyilerinden biri)
Hollow Knight (9 saat sürüyor zor ama platform oyunları arasından en iyilerinden)
fps nasıl oynanıyor çözemedim r joystick hassasiyeti çok garip geliyor nerden düşüreceğimi bilmiyorum. Titanfall denedim oynayabiliyorum ama r joystiği için öneri alabilirim