Rocket leagueTavsiyelerinizi bekliyorum.
NO FPS
Yeniyim kavrabileceğim oyunları önerin lütfen
Kol ile oyunculuğum 0
fifa oynarken acı çektim peste bu kadar çekmemiştim nedeni nedirRocket league
Fifa
Forza
forza 5 200 saat oynadım baydım artık bi kaç ay uzak durmam lazımRocket league
Fifa
Forza
Fallout 4, Skyrim V bu iki oyunda biraz gelişince tahminimce daha rahat kullanılabilirsiniz. En azından kendim öyle alışıp rahat rahat Battlefield V Multiplayer olarak oynayabiliyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
NO FPS
Kol ile oyunculuğum 0
fps nasıl oynanıyor çözemedim r joystick hassasiyeti çok garip geliyor nerden düşüreceğimi bilmiyorum. Titanfall denedim oynayabiliyorum ama r joystiği için öneri alabilirimFallout 4, Skyrim V bu iki oyunda biraz gelişince tahminimce daha rahat kullanılabilirsiniz. En azından kendim öyle alışıp rahat rahat Battlefield V Multiplayer olarak oynayabiliyorum.
ETS ATS Dirt oyunlarıTavsiyelerinizi bekliyorum.
NO FPS
Kol ile oyunculuğum 0
Motor oyunları olabilir ride 4 mesela yada Moto GP Ducati 90thets de yeter 150 saat oynamıştım tekrar dönesim yok
Taktım dümdüz girdim aga hiçbir oynama yapmadım. İlk bölümde önümdekini bile vuramıyor, ölüp duruyordum. 2. bölümde alıştım, artık eziyet olmamaya başladı, 3. bölümde ortalığın içinden geçmeye başladım. Biraz sabır sadece.hassasiyet ayarlarını paylaşırmısın? çok yabancıyım
Yalnız Dark Souls'ta çapraz takla yok, joysticki çapraz oynatıp neden ileri takla attım diye ağlama ben çok yaşadımVeya dark souls
Knk oynamadım oyunu sadece konsolla oynanıyor diye biliyorum ondan yazdım bilmeden muhalefet olma sonra ağlatırlarDark Souls'ta çapraz takla yok, joysticki çapraz oynatıp neden ileri takla attım diye ağlama ben çok yaşadım
sifuyu deneyinTavsiyelerinizi bekliyorum.
NO FPS
Kol ile oyunculuğum 0