EmreYavuz isimli üyenin son içerikleri

1. E

İtopya hazır sistem kargo

Demonte gelmesi çok sıkıntı değil hocam. Montajını kendim de yapabilirim sadece uğraşmamak için montajlı almıştım ama demonte gelse de hallederim 1757323232 Teşekkür ederim
  2. E

Teşekkür ederim hocam haklısınız
  3. E

Merhabalar itopyadan dün bir hazır sistem aldım, montaj seçeneğini de seçtim normalde forumda baktığım insanlar kargoya uzun sürede verileceğini söylüyorlardı. Ama bu sabah kargoya verilmiş bundan dolayı şüphelendim iade vs. geri mi kargolandı diye ama. Sizce böyle bir durum yaşanabilir mi?
  4. 8 Adet 3070 Ekran Kartı

Comment by 'EmreYavuz' on the classified ad '8 Adet 3070 Ekran Kartı'

1.5 yıl mining yapılmış kart için fiyat fazla değil mi hocam. 6k uygunsa sizin için alabilirim 1 tanesini
  5. E

🔥İndirim Hava Tazeleyici Cihaz ve Yedek Temiz Çarşaf Ferahlığı 10 ml 124 TL

Hepsiburada'da aynı fiyat premium varsa kargo parasıda ödemezsiniz daha ucuza gelir. 1728047155 Birde bu cihazlar manuelmiş gereksiz gibi direkt tüp alıp sıkmak daha mantıklı
  6. E

🔥İndirim AmazonTR 200/80₺ İndirim Linki🔥🎁Yeni

Alınıyor hala, aldım bende
  7. E

❌İndirim Bitti! 1tb ssd 2068 tl wd black sn770

Kargolanan var mı?
  8. E

200-250 TL Sırt Çantası önerisi

Dostlar lise son sınıfım bir sırt çantasına ihtiyacım var. Güzel bir sırt çantası var mıdır bu fiyatlara? Bütçe maks 250.
  9. E

İnsanlar neden laptop bilgisayarları tercih eder

Taşınılabilirlik. Masaüstüne sahibim ama arada laptop alsaymışım diye düşünüyorum.
  10. E

Linuxtan Oyun Oynanır Mı?

Steam oyunları için bu siteye bakabilirsiniz https://www.protondb.com/
  11. E

3gb ram'e Linux kurulur mu?

Kurabilirsiniz hocam. Linux Mint deneyin hafif bir dağıtımdır.
  12. E

JBL T500BT Kulaklık Pedi

Teşekkürler
  13. E

JBL T500BT Kulaklık Pedi

Merhaba dostlar. Jbl T500Bt kulaklığımın pedleri eskidi ve soyulmaya başladı. Bu kulaklığa uygun ped bulabilir miyim?
  14. E

[ACİL] PC açılınca siyah ekran geliyor

Hocam bende de oldu Win + Ctrl + Shift + B tuşlarına basar mısınız. Ben o şekilde çözdüm
  15. E

Öneri 120 GB Ssd önerisi yapar mısınız

Teşekkür ederim hocam
Geri