Neler Yeni

İnsanlar neden laptop bilgisayarları tercih eder

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Merhaba bugün şeyi düşündüm toplama bilgisayarlar daha rahat olmasına rağmen neden laptoplar bu kadar tercih ediliyor 20-30 bin cviarı en ucuz monster bile 15 bin olmasına rağmen hala tercih ediliyor kullananlar yazarsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artı olarak parça değişimi bile yapamıyoruz.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Merhaba bugün şeyi düşündüm toplama bilgisayarlar daha rahat olmasına rağmen neden laptoplar bu kadar tercih ediliyor 20-30 bin cviarı en ucuz monster bile 15 bin olmasına rağmen hala tercih ediliyor kullananlar yazarsa sevinirim.

tasima sorunu bu kadar basit

JSezar

80+ Silver
Taşınabilir olması yeterli.En azından ben bunun için alıyorum.

EmreYavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Yavuz
Taşınılabilirlik. Masaüstüne sahibim ama arada laptop alsaymışım diye düşünüyorum.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,167
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Taşınabilir oldukları için alıyorlar.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Toplamanın neresi rahat? Amaç oyun ise öyle olabilir ama bence Wordde yazı yazan biri, kod yazan yazılım yapan biri, sık seyehat eden biri ve buna benzer yüzlerce kullanımda laptop çok daha iyi oluyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mobilite ihtiyacı.
Çantana koyup istediğin yere götürme rahatlığı.

Devamlı sabit bir masada kullanıp hiç dışarı çıkmayanlar niye laptop alıyor onu ben de anlamış değilim.
Bazılarında alışkanlık olmuş laptoptan başka bilgisayar kullanamıyorlar bende anlayamıyorum

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplamanın neresi rahat? Amaç oyun ise öyle olabilir ama bence Wordde yazı yazan biri, kod yazan yazılım yapan biri, sık seyehat eden biri ve buna benzer yüzlerce kullanımda laptop çok daha iyi oluyor.
Küçük bir klavyeye bağlı kalmaktansa harici klavye daha rahat ve büyük ekran durumundan dolayı.

Bazılarında alışkanlık olmuş laptoptan başka bilgisayar kullanamıyorlar bende anlayamıyorum
Bende o yüzden yazdım zaten mesela evden çıkmayan bile değil ara sıra dışarı çıkan biri bile laptop alıyor zaten böyle sahile laptop falan götürenler oluyor kişiden kişiye değişir keyif meselesi fakat banada gereksiz geliyor, ve üstüne fiyat farklılığı farklı bir durum şuanda 5-10 bin arası bir laptop zor bulurken masaüstü orta seviye en azından orta seviye oyunları oynatan bilgisayar alabiliyoruz hazır sistemleri saymıyorum bile gg6 mesela.

Taşınabilir olması yeterli.En azından ben bunun için alıyorum.
Isınma sorununa ne çözüm buluyorsun belki alabilirim laptop o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes

Drexy35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okan

Kolay taşınabilir bişey çünki yolculukta vs birde kullanımı kolay

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,686
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Taşıma olanağı olduğu için, istediğin yere götürebiliyorsun, bundan öte güzellik mi var?

Ben Üniversite gidiyorum, napiyim masa üstünü? İstersen 100k lik sistemim olsun, Amfiye, kütüphaneye, memlekete, oraya, buraya götüremeyeceksem ne işe yarar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,163
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom