Ne yaptınız geldi mi internet? Geçen hafta cuma günü iptal başvurusunda sonra cumartesi onay için aradılar sorunun çözüldüğünü daireye kontrol için pazartesi geleceğini söylediler ben de şimdiye kadar neden gelmediklerini sordum istemedim. 12 ay peşin ödemeyi geri aldım kesinti yapılan günlerin...
Bende 4 yıl sorunsuz kullandım. Çok memnundum. Nolduysa son 2 senedir ilgilenmeyi bıraktılar. Her ay bina yıkımı oluyor ama bunun önlemini alacaksın belediye ile konuşup vs. Geçen sene 6 gün internetsiz kaldım gelip bakmıyorlar. Ben bina girişindeki portu kontrol ettim düzelttim, ilgilenmezler...
Para alamama gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Bende peşin ödemiştim. Geçen sene tt fiber çekmişti daireye ona geçerim. Eskisi gibi simetrikle işim olmuyor kullanamadıktan sonra artık 100-200 yeter bana
1 hafta arayla ikinci 3 günlük kesinti olunca ve çözüm üretmeyince iptal başvurusunu bende biraz önce verdim. Hergün aynı terane aciliyet bildirdik kontrol yapılıyor. Çalışmalar devam ediyor. Kentsel dönüşümü bahane ediyorlar. Devam edin böyle 6 yıllık türknet gigafiber serüvenim bitti.