kanka öncelikle şimşekle ilgisi yok :D. Klavyeden elektirik çarpması çok absürt çünkü tuşlar genelde pilastik olur. Tahminimce sorun sinir sisteminde kankam. Bir süre klavyeyi fişe takmadan yazma alıştırması yap 2 gün falan. Eğer devam ediyorsa batma hissi elektroit denegenin düzgün olduğundan...
Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.
Yeni sekme açtınız ve youtube a girdiniz fakat youtube boş gözüküyor ve bir şeye tıklayamyormusunuz, sebebi bu AdBlock — en iyi reklam engelleyici
Bunu kapatın ve devam edin.
Pardon diğer modelle karıştırdım kusura bakma umut verdiysem anlık bile olsa fadsfdsasad, hala anlamadım o morun ne işe yaradığını sinirim bozuldu. Renkli falan yapmışlar ya
Way anasını be. san andreas çok eski oyun lan, tabi okurken lazım oluyor uzaktayken. Furmark vb testleri yap istersen, birde bildiğim kadarıyla psu üzerinde yazıyor olması lazım kaç w harcadığın oyun oynarken, veya benchmark ta.
Bendede full msi vardı bir ara, ama benim emektar bu yıl 10 yaşına giriyor. Son kez bakımını yapacağım ve ölene kadar kullanacağım, şu an ise okul için razer laptop kullanıyorum çok iyi, tavsiye ederim özellikle 4k ekranının olması süper.
neyse boşver olunca yazarsın kanka. Sen hızlısın gerçi.
16 gb ram varsa idare et kanka, 32 gb a geçmene gerek yok. 8 gb varsa 2 tane 8 gb ram 2. elde çok fazla bulabilirsin.
Ayrıca pc max 2400mhz destekliyor yani 3200 almanın hiç bir manası yok.
Bir sata 3.0 ssd alabilirsin, onu daha sonra harici disk olarak ta kullanabilirsin iki taraftanda...
Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et.
1749144847
içini yani
Umarım pc takılıyken yapmamışsındır kankam sdfadsffdsa
İyi bari sorunun psu da olduğunu bilmek rahatlattı, en azından biliyoruz artık.
Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et.