erayotuzdort isimli üyenin son içerikleri

1. erayotuzdort

Steelseries apex 7 tkl klavyemden elektrik çarpıyor

kanka öncelikle şimşekle ilgisi yok :D. Klavyeden elektirik çarpması çok absürt çünkü tuşlar genelde pilastik olur. Tahminimce sorun sinir sisteminde kankam. Bir süre klavyeyi fişe takmadan yazma alıştırması yap 2 gün falan. Eğer devam ediyorsa batma hissi elektroit denegenin düzgün olduğundan...
  2. erayotuzdort

YENİ MACUN DEĞİŞİMİ ancak hala 91 derece laptop

Yük altındayken 91 derece olması bazı laptoplar için normal olabilir, kullandığın macuna göre de değişebilir, laptop modeli ve termal macunu + nasıl sürüdüğünü yazmazsan yardımcı olamayız.
  3. erayotuzdort

3D ICELOOP SOĞUTMA nedir

Çok haklısın detaya girmedim, ama önemli olan ismi değil performansı sonuçta onun için dedim, testlere bakmak en mantıklısı.
  4. erayotuzdort

9800x3d işlemcim sanırım yandı B850 Strix A gaming Asus anakart

Anakart konusunda msi önereceğim. Sorun çıkaran msi anakart görmedim şu ana kadar.
  5. erayotuzdort

Bilgisayara reset atmak istedim tamamen gitti

Arkadaşların dediği gibi iade etmek 1. seçenek olmalı, içini açıp bir kaç denemelik yöntem var ama iadeyi dneedikten sonra yap son çare olarak.
  6. erayotuzdort

Bilgisayara reset atmak istedim tamamen gitti

BİOS a girebiliyomusun.
  7. erayotuzdort

Yeni sekmede youtube çalışmıyor, çözümü.

Yeni sekme açtınız ve youtube a girdiniz fakat youtube boş gözüküyor ve bir şeye tıklayamyormusunuz, sebebi bu AdBlock — en iyi reklam engelleyici Bunu kapatın ve devam edin.
  8. erayotuzdort

Özel çözünürlük oluşturulmuyor!

Ne diyim buna bilemedim, tam olarak aradığın sihirli değeği bulaman çok zor, bol şans.
  9. erayotuzdort

Bu kablo gpu ya mı takılıyor

Pardon diğer modelle karıştırdım kusura bakma umut verdiysem anlık bile olsa fadsfdsasad, hala anlamadım o morun ne işe yaradığını sinirim bozuldu. Renkli falan yapmışlar ya
  10. erayotuzdort

Way anasını be. san andreas çok eski oyun lan, tabi okurken lazım oluyor uzaktayken. Furmark vb testleri yap istersen, birde bildiğim kadarıyla psu üzerinde yazıyor olması lazım kaç w harcadığın oyun oynarken, veya benchmark ta.
  11. erayotuzdort

Bendede full msi vardı bir ara, ama benim emektar bu yıl 10 yaşına giriyor. Son kez bakımını yapacağım ve ölene kadar kullanacağım, şu an ise okul için razer laptop kullanıyorum çok iyi, tavsiye ederim özellikle 4k ekranının olması süper. neyse boşver olunca yazarsın kanka. Sen hızlısın gerçi.
  12. erayotuzdort

Laptop için upgrade önerilerine ihtiyacım var

16 gb ram varsa idare et kanka, 32 gb a geçmene gerek yok. 8 gb varsa 2 tane 8 gb ram 2. elde çok fazla bulabilirsin. Ayrıca pc max 2400mhz destekliyor yani 3200 almanın hiç bir manası yok. Bir sata 3.0 ssd alabilirsin, onu daha sonra harici disk olarak ta kullanabilirsin iki taraftanda...
  13. erayotuzdort

Olm yeni fark ediyorum MSİ ekran kartı yakışmamış oraya ya, Bir rog strix olsaymış manyak olurmuş.
  14. erayotuzdort

Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et. 1749144847 içini yani
  15. erayotuzdort

Umarım pc takılıyken yapmamışsındır kankam sdfadsffdsa İyi bari sorunun psu da olduğunu bilmek rahatlattı, en azından biliyoruz artık. Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et.
Geri