Bu kablo gpu ya mı takılıyor

Dkkdkssksksk insallah bisi olmamıstır
Oturur ağlarım valla -80/90k
Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

içini yani

Kanka bu arada psu yu sakın elleme pirize takılı olmasa bile, kapasitörler çok yüksek miktarlarda elektirip depolar tıpkı batarya gibi, çok dikkat et.

içini yani
Anladım çalışırken ellemedim baktım duman var kapadım direk
Kabloları takayım start vericem bakalım

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 17
Anladım çalışırken ellemedim baktım duman var kapadım direk
Kabloları takayım start vericem bakalım
Olm yeni fark ediyorum MSİ ekran kartı yakışmamış oraya ya, Bir rog strix olsaymış manyak olurmuş.

Evet 😂 sonradan asus döndüm komple

İlk 4080 tanıtıldığında almıştım msi 4070 gaming x trio
Bendede full msi vardı bir ara, ama benim emektar bu yıl 10 yaşına giriyor. Son kez bakımını yapacağım ve ölene kadar kullanacağım, şu an ise okul için razer laptop kullanıyorum çok iyi, tavsiye ederim özellikle 4k ekranının olması süper.

neyse boşver olunca yazarsın kanka. Sen hızlısın gerçi.

Bendede full msi vardı bir ara, ama benim emektar bu yıl 10 yaşına giriyor. Son kez bakımını yapacağım ve ölene kadar kullanacağım, şu an ise okul için razer laptop kullanıyorum çok iyi, tavsiye ederim özellikle 4k ekranının olması süper.

Dkdkdkk çalıştı şuanlık bir sorun yok gibi

Laptop kullanmayalı baya oldu ya en son gta sa çıktığı yıllar vardı bir tane packardbell

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 15
Dkdkdkk çalıştı şuanlık bir sorun yok gibi

Laptop kullanmayalı baya oldu ya en son gta sa çıktığı yıllar vardı bir tane packardbell
Way anasını be. san andreas çok eski oyun lan, tabi okurken lazım oluyor uzaktayken. Furmark vb testleri yap istersen, birde bildiğim kadarıyla psu üzerinde yazıyor olması lazım kaç w harcadığın oyun oynarken, veya benchmark ta.

😂😂 4070

Psu üstünde nası yazcak ekran yokki
Pardon diğer modelle karıştırdım kusura bakma umut verdiysem anlık bile olsa fadsfdsasad, hala anlamadım o morun ne işe yaradığını sinirim bozuldu. Renkli falan yapmışlar ya

4070 çok hantal ve kaba duruyor beyaza yakışmamış gerçi kasa hariç beyaz yok tek kalmış garibim in
😂😂 4070

Psu üstünde nası yazcak ekran yokki

Pardon diğer modelle karıştırdım kusura bakma umut verdiysem anlık bile olsa fadsfdsasad, hala anlamadım o morun ne işe yaradığını sinirim bozuldu. Renkli falan yapmışlar ya
Mor kablo tam olarak ne işe yarıyor?
Valla bende anlamadım

4070 çok hantal ve kaba duruyor beyaza yakışmamış gerçi kasa hariç beyaz yok tek kalmış garibim in
Eğer biraz para biriktirebilirsim am5 döncem komple

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,633
Üyeler
192,437
Son üye
nsavascik
Geri