Anladığım monitörde özel çözünürlük yapmak istiyorsun, kanka bazen monitörler her çözünürlük + hz yi desteklemiyor. Atıyorum bazen bir çözünürlükte max 60hz bazen max 75 hz bazen ma 240hz olabiliyor. Monitörlerin hz si genelde 1920 ye 1080 gibi standart çözünürlük ayarları için belirlenip pazarlanır, senin monitör o çözünürlük + hz yi desteklemiyor olabilir. Hz yi düşürmek veya değiştirmek çözebilir sorunu. Benim yan monitör mesela 1920 ye 1080 60hz desteklemediğinden siyah ekran veriyordu ayarlayınca, siyah ekran vermemesi için ayarlamış olabilirler.4:3 oynamak için çözünürlük ayarlamaya çalışıyorum ve G. Piksel Saati (khz) kısmı yüzünden ayarlayamıyorum. Orada ünlem bulunuyor ve çözünürlüğü kabul etmiyor. Bir şeyi mi değişmem lazım? (Not: Ss başka bir yerden alıntı.)
Kimi yer zamanlama standartını değiş gibi şeyler demiş. Monitör 2k monitoru 1080p yapmak sorun değil ama inç olarak 27 olduğu için sorun olusturuyor gibi geliyor. Mantikli bir işlemi vardir ama tam bilmiyorum. Hz dusurmekte istemiyorumAnladığım monitörde özel çözünürlük yapmak istiyorsun, kanka bazen monitörler her çözünürlük + hz yi desteklemiyor. Atıyorum bazen bir çözünürlükte max 60hz bazen max 75 hz bazen ma 240hz olabiliyor. Monitörlerin hz si genelde 1920 ye 1080 gibi standart çözünürlük ayarları için belirlenip pazarlanır, senin monitör o çözünürlük + hz yi desteklemiyor olabilir. Hz yi düşürmek veya değiştirmek çözebilir sorunu. Benim yan monitör mesela 1920 ye 1080 60hz desteklemediğinden siyah ekran veriyordu ayarlayınca, siyah ekran vermemesi için ayarlamış olabilirler.
Ne diyim buna bilemedim, tam olarak aradığın sihirli değeği bulaman çok zor, bol şans.Kimi yer zamanlama standartını değiş gibi şeyler demiş. Monitör 2k monitoru 1080p yapmak sorun değil ama inç olarak 27 olduğu için sorun olusturuyor gibi geliyor. Mantikli bir işlemi vardir ama tam bilmiyorum. Hz dusurmekte istemiyorum