Eren Eser isimli üyenin son içerikleri

1. Eren Eser

Artık oyunlar sarmıyor

Artık adalet sistemi kadınlara çalışıyor mecbur vermek zorunda kalırsın hem de süresiz nafaka verirsin boşanma nedeninde suçlu sen olmasan dahi nafaka veriyorsun
  2. Eren Eser

Artık oyunlar sarmıyor

evlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencem
  3. Eren Eser

Artık oyunlar sarmıyor

Namaz kılmaya çalışıyorum fakat 5 vakit kılamıyorum yaş 20'lerde üniversitedeyim işim de var sayılır ilişkim yok olacağını sanmıyorum bu zamanda evlilik düşünmüyorum 1745783679 Artık bilgisayarı açıp boş boş arkada video izliyorum başka bir işe yaramıyor podcast açıp telefonda takılıyorum...
  4. Eren Eser

Artık oyunlar sarmıyor

Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
  5. Eren Eser

İPhone 14 Pro Ağır çekim videoda kamera sorunu

Normal gün ışığında sorun yok fakat lamba açınca kamera böyle oluyor
  6. Eren Eser

Aslında doğru diyorsunuz neden olduğunu anlamadım ama şu an başka ortamda böyle bir şey olmuyor
  7. Eren Eser

Düzeldi hocam bu sefer demek ki aydınlık bir ortamda bulunmam lazımmış teşekkür ederim
  8. Eren Eser

Normal videoda böyle sorun olmuyor sadece ağır çekimde böyle
  9. Eren Eser

eskiden ağır çekim videosu çektiğimde böyle bir sorun yoktu bi anda olmaya başladı https://streamable.com/n8suuz
  10. Eren Eser

Assetto Corsa trafik modunda harita yüklenmiyor

Sorunu çözebildiniz mi?
  11. Eren Eser

Nitro 16 Laptop ekranı kapanıp açılıyor yardım

Götürmeyi düşünüyorum çünkü yeni bilgisayarda böyle sorunların olması kötü bir şey
  12. Eren Eser

Evet oyunda hiçbir şekilde ekran kapanıp açılmıyor fakat alt tab yapıp tarayıcıya geçince ekran yüzlerce binlerce kez kapanıp açılıyor 1716641937 Maalesef evde kalmıyorum yurttayım
  13. Eren Eser

Ben de çok şaşırdım bu kadar para vermeme rağmen bu kadar uğraştırması moralimi bozdu... 1716641036 Direkt 165hz oluyor fakat aniden 60hz geçiyor biraz duruyor yine ekran gidip geliyor 165hz geçiyor 1716641104 Ben de sponsorlu içeriklere güvenmiyorum bu laptopu almadan önce onlarca video...
  14. Eren Eser

Denedim bu sefer sorun yok fakat bazen 60hz geçip tekrardan 165hz'ye geçiyor 1716640774 Ben de casper hp arasında git gel yapıyordum forumda youtube'da çoğu kişi acer nitro 16 hakkında güzel konuşuyordu ve aldım
  15. Eren Eser

İntel işlemcili laptop ben de almak istiyordum fakat parayı denk getiremedim nvidia ekran kartlı amd işlemcili laptop aldım acer nitro 16yı başlarda sevdim fakat bu ekran kapanıp açılma hatası olmaya başladıktan sonra soğudum geceleri oyuna girmiyordun alt tab yapınca ekran gidip gelince...
Geri