Namaz kılmaya çalışıyorum fakat 5 vakit kılamıyorum yaş 20'lerde üniversitedeyim işim de var sayılır ilişkim yok olacağını sanmıyorum bu zamanda evlilik düşünmüyorumHele şükür namazı kılmalısın artık ergenlikten yetişkinliğe hazırlık evresine girmişsin, yani üniversite ve iş, evlilik gibi önemli şeyler düşünmelisin.
O zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayıNamaz kılmaya çalışıyorum fakat 5 vakit kılamıyorum yaş 20'lerde üniversitedeyim işim de var sayılır ilişkim yok olacağını sanmıyorum bu zamanda evlilik düşünmüyorum
Ara sıra oyun bitiriyorum ama eskiden ki isteğim olsa şu an bilgisayar yalvarırdı yeter artık diye.Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
Sen ne anlatıyon birader ya boş yapmaO zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayıŞahsen ben oyun oynayan veletlere acırım
Çok şey kaybettiklerinin farkında bile değiller.
Sen yine kimi ısırmaya çalışıyon, her konuda herkese saldırıyon gene... Tamam işin bu ama abartma, havlama ile yetin bence...Sen ne anlatıyon birader ya boş yapma
Sanane adamın evlilik hayatından, oyun oynayan adamın hayatından. Halı sahada top oynamak da oyundur evde bi el CS oynamakta. Ne alakası var oyun oynayanlar boş insandır velettir falan.Sen yine kimi ısırmaya çalışıyon, her konuda herkese saldırıyon gene... Tamam işin bu ama abartma, havlama ile yetin bence...
Bak böyle eleştirel yazsan kimse sana bi şey demez ama sen eleştirmek yerine hakaret ediyorsun dolayısıyla cevabı hak ediyorsun aynı tonda...Sanane adamın evlilik hayatından, oyun oynayan adamın hayatından. Halı sahada top oynamak da oyundur evde bi el CS oynamakta. Ne alakası var oyun oynayanlar boş insandır velettir falan.
evlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencemO zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayıŞahsen ben oyun oynayan veletlere acırım
Çok şey kaybettiklerinin farkında bile değiller.
Hocam oyun oynayacak arkadaş çevresi yoksa zaten oyunlar tek başına sıkıcı olur anca hikayeli seviyorsanız keyif verir onun harici online oyunlara alışıksanız tek başınıza oynasanız sarmaz tabievlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencem