7 bin'e Ekran kartı önerisi

2500e senin kartı satıp üste 7K eklesen 3070Ti bile bulursun, 5500 eklesen 8K ya yine 3060Ti falan gelir.
7 bin benim için çok fazla taş çatlasa anca 5-6 bine çıkabiliyorum

Son düzenleme:
En kötü 2070 falan bulmaya çalışın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 desek eski kartıda 2k dan satsanız 8k pazarlıkla güzel 2080-3060 bulabilirsiniz
rx 6600 Bilgisayarcı 7500'den veriyor. Kart+5.5 bin'den anlaşmayı düşünüyorum keşke daha iyi uygun bulabilseydim ama kartı kendim satması ayrı alıcısı ayrı kartı teslim etmesi ayrı yeni kart bulması,kargosu derken bu süreç aylarca sürüyor bilgisayarcı ise 1 günde bitiyor. kabul etmek lazım onunda kazanması lazım bu teklif gelmişken. Benim zamanımda yok yakında işe gireceğim üstüne o satma süreciyle uğraşmak çok bozar.

7.000₺'e RX 6600 XT kovalayabilirsiniz.

rx 6600 Bilgisayarcı 7500'den veriyor. Kart+5.5 bin'den anlaşmayı düşünüyorum keşke daha iyi uygun bulabilseydim ama kartı kendim satması ayrı alıcısı ayrı kartı teslim etmesi ayrı yeni kart bulması,kargosu derken bu süreç aylarca sürüyor bilgisayarcı ise 1 günde bitiyor. kabul etmek lazım onunda kazanması lazım bu teklif gelmişken. Benim zamanımda yok yakında işe gireceğim üstüne o satma süreciyle uğraşmak çok bozar.
Ozaman mantıklı hocam ama sahibinden PG ile kolay satarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,247
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri