Artık oyunlar sarmıyor

@Abdullah Hacıgül'ün dediği çok doğru: "gittim 4070'li 4080'li sistem topladım, ama artık oyun hevesim kalmadı. e kalmaz, çünkü onu alabiliyorsun, şak. sizin oyun hevesi dediğiniz şey: onu alabiliyor olmak" çok haklı bir yorum. ben hâlâ Q8200 ile Radeon HD 6250 kullanıyorum, bilgisayar bile açılmıyor

ben bekarım şahsen öyle nafaka işi olsa kuruş vermem içeride yatarım eski eşimin sevgilisine sponsor olmak istemezdim
Artık adalet sistemi kadınlara çalışıyor mecbur vermek zorunda kalırsın hem de süresiz nafaka verirsin boşanma nedeninde suçlu sen olmasan dahi nafaka veriyorsun

Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
bendede aynısı oldu bilgisayarm vardı gercekten eskiydi google yi bile gercekten 10 saniye 15 saniye onsra acıyordu o varken gta yada ne bilim başka şeyler de oynamak istiyordum ama sahip olunca hevesim kalmadı sahip olmadan önce her şey daha güzeldi artık sadece şarkı dinlemek icin acıyorum

Artık adalet sistemi kadınlara çalışıyor mecbur vermek zorunda kalırsın hem de süresiz nafaka verirsin boşanma nedeninde suçlu sen olmasan dahi nafaka veriyorsun
bizim mapuslar zaten suçluya ceza çektirmiyor gül gibi yaşatıyor sabah yat akşam ye orta amerika mantığı bizde olsa suçlar %90 azalırdı

abim harbi hiakayeli bir oyun başla fena sarar.

yaşla alakalı. çocukken her oyunda 15 20 fps en fazla alırdım ama zevk alırdım. şu an istek sıfır zevk sıfır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri