forumdaki bazı arkadasları artık anlayamıyorum ya adam almış diye kıskançlıktan ne yapacaklarını bilmiyorlar hayırlı olsun diyip geçmek bu kadar zor olmamalı
1736294581
bu sürüm tr kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu forumdan zamanında bir arkadaş paylaştı ben onu indirmiştim. belki sendede aynı sürüm vardır ama önce işin yazılımsal kısmını halledip , eğer sorun devam ederse donanımsal kısma geçmek her zaman en iyisidir
bende aynı mausu kullanıyorum beyaz renk ama bende böyle bir sorun bulunmuyor . driverlarını güncellemeni öneririm eğer güncelse benim kullandığım sürümü kullanmanı tavsiye edebilirim . bu arada ürünü farklı bir sebepten dolayı garantiye yolladım ve garantiden geldikten sonra sorun çözülmüştü.
beyaz olanı aldım. ancak l1 r1 tuşları cidden basış hissiyatı olarak çok iyi değil. daha sonra oyun sırasında l1 tuşunu bazen algılamadığını fark ettim. l1 tuşunu algılaması için iyi bir baskı uygulamam gerekiyordu . buda cihazı kullanırken zorluyordu. gamepad programı ile de kontrol ettiğimde...
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan bir bufferbloat testi yapıp sonuçları atabilir misin ?
edit: konunun eski olduğunu şuan farkettim :cry::cry::cry::cry:
valorant özelinde konuşayım. vdsl netspeed kullanıcısı olarak 23-27 arası ping alıyorum . fiber kullanan arkadaşım 8-10 alıyor. burdaki bu değer değişken olabilir yani kullandığın modem, altyapı portuna olan uzaklığın vs. gibi etkenler bu ping değerinde etkili olan sebeplerden sayılır. bu arada...
i5 12400f in l3 önbelleği daha düşük olduğundan ( rakibi 5600 e göre ) fps oyunlarında amd deki rakibine göre, fps oyunlarında daha düşük fps alırsınız
netspeed öneririm 1.5 senedir kullanıyorum sadece 2 defa kesinti yaşadım onun sebebide gece saati çalışma yapılmasından kaynaklıydı. kod kullandırtmak amacında değilim ama hangi iss olursa olsun mutlaka kod ile kayıt olun. bu sayede indirimli kullanmış olursun. ayrıca indirimin geçerli olması...
netspeed kullanıyorum ve geçilir mi ? diye sorarsan , eğer vdsl altyapısına sahipsen geçilir. müşteri hizmetlerinin olması da iyi bir artı. son derece bilgili ve ilgililer .