Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Dareu A950 Pro 4K saniyelik takılma sorunu

1736294581 bu sürüm tr kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu forumdan zamanında bir arkadaş paylaştı ben onu indirmiştim. belki sendede aynı sürüm vardır ama önce işin yazılımsal kısmını halledip , eğer sorun devam ederse donanımsal kısma geçmek her zaman en iyisidir
  2. E

Çözüldü✓ Dareu A950 Pro 4K saniyelik takılma sorunu

bende aynı mausu kullanıyorum beyaz renk ama bende böyle bir sorun bulunmuyor . driverlarını güncellemeni öneririm eğer güncelse benim kullandığım sürümü kullanmanı tavsiye edebilirim . bu arada ürünü farklı bir sebepten dolayı garantiye yolladım ve garantiden geldikten sonra sorun çözülmüştü.
  3. E

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

beyaz olanı aldım. ancak l1 r1 tuşları cidden basış hissiyatı olarak çok iyi değil. daha sonra oyun sırasında l1 tuşunu bazen algılamadığını fark ettim. l1 tuşunu algılaması için iyi bir baskı uygulamam gerekiyordu . buda cihazı kullanırken zorluyordu. gamepad programı ile de kontrol ettiğimde...
  4. E

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

dareu a950 pro 4k kullanıcısıyım soruları alabilirim
  5. E

Millenicom Uzun Sürelik Kullanımım Deneyimlerim(mutsuz son)

benimle alakası yok konuyu sen uplamışsın bende farketmemişim
  6. E

Millenicom Uzun Sürelik Kullanımım Deneyimlerim(mutsuz son)

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan bir bufferbloat testi yapıp sonuçları atabilir misin ? edit: konunun eski olduğunu şuan farkettim :cry::cry::cry::cry:
  7. E

Yardım Hyperx Cloud 2 Wireless Yazılım Güncellemesi sonrası ses gelmiyor

kürdan ile usb deki deliğe baskı uygulayın . ışıkları yanıp yanıp sönecek ve kulaklığı bulacaktır.
  8. E

internet sağlayıcımı değiştiricem önerileriniz nedir

netspeed kullanıyorum ve gerçekten memnunum. ( kod kullandırtma amacında değilim ) soruların varsa sorabilirsin
  9. E

Superonline Netspeed ping farkı

valorant özelinde konuşayım. vdsl netspeed kullanıcısı olarak 23-27 arası ping alıyorum . fiber kullanan arkadaşım 8-10 alıyor. burdaki bu değer değişken olabilir yani kullandığın modem, altyapı portuna olan uzaklığın vs. gibi etkenler bu ping değerinde etkili olan sebeplerden sayılır. bu arada...
  10. E

2 deodrant + ufak şampuan 140 TL

deodorantlarda içinde aluminyum varsa almıyorum ki baktığımda var olduğunu görüyorum . araştırabilirsiniz çok tehlikeli .
  11. E

Yardım 3070TI 12400F CS:GO DÜŞÜK FPS

i5 12400f in l3 önbelleği daha düşük olduğundan ( rakibi 5600 e göre ) fps oyunlarında amd deki rakibine göre, fps oyunlarında daha düşük fps alırsınız
  12. E

Türknet Zam Geldi Yeni Sağlayıcı Lazım

netspeed öneririm 1.5 senedir kullanıyorum sadece 2 defa kesinti yaşadım onun sebebide gece saati çalışma yapılmasından kaynaklıydı. kod kullandırtmak amacında değilim ama hangi iss olursa olsun mutlaka kod ile kayıt olun. bu sayede indirimli kullanmış olursun. ayrıca indirimin geçerli olması...
  13. E

Netspeed'e geçilir mi?

netspeed kullanıyorum ve geçilir mi ? diye sorarsan , eğer vdsl altyapısına sahipsen geçilir. müşteri hizmetlerinin olması da iyi bir artı. son derece bilgili ve ilgililer .
  14. E

İnternet sağlayıcı önerisi

eğer vdsl altyapısına sahipsen netspeede bakmanı öneririm . müsteri hizmetleri konusundada profesyoneller. yani birkaç arama gerçekleştirdiğimde saçma sapan bilgiler veren değil cidden bu işten anlayan insanlarla karşılaştım . kod kullandırtma amacında değilim yalnız şunu söyleyeceğim hangi iss...
  15. E

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

fiber alt yapınız yoksa netspeed öneririm. müşteri hizmetleri mevcut gayet iyiler ve bilgililer . bu arada ref kodu kullandırtmak amacında değilim ancak şunu bilmeni isterim . hangi iss olursa olsun kesinlikle ref koduyla kayıt ol ve ref kodunu kullanacağın kişinin de düzenli olarak...
  16. E

Bu sisteme düşünceleriniz??

saçmalama lütfen
  17. E

3070 Ti li sistem 24K

5600 ve 3070ti kullanan birisi olarak 1080p de herhangi bir darboğaz yaşamıyorum bazen %5 lik bir kayıp olabiliyor ancak bu durum her ekran karti ve islemci kombininde kabul edilebilecek bir seviye .
  18. E

Öneri 5 İnternetten hangi internete geçmeliyim?

eğer vdsl altyapısına sahipseniz netspeed öneririm. turknet fiberde avantajlıdır. netspeed de en ufak bir kopma donma yaşamadım . sadece bir konuda müşteri hizmetlerinden yardım almam gerekliydi o açıdan aradım ve ilgililerdi. aynı zamanda şunu da belirteyim. hangi iss olursa olsun mutlaka kod...
  19. E

🔥İndirim Ton Balığı Severler için 3x150 GR dardanel 48.90TL!

valla indirim paylaşmaya korkar oldum artık sırf bu yorumlar yüzünden
Top Bottom