Tamamdır teşekkür ederimsıkıntı olmaz hocam rahatça kullanabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederimsıkıntı olmaz hocam rahatça kullanabilirsiniz.
İyi iyi teşekkür ederim ilk defa baya iyi bir sistem alıcam. Aklımda saçma da olsa sorular oluşuo:/3070 ti 2k ekran kartıdır. Kesinlikle hakkını verir.
Hocam tavsiyem aşırı fazla forumlarda yorum okumamanız. Çünkü genelde 100 tane olumlu yorum olsa bile arada birinin yazdığı 1 olumsuz yoruma kafamız takılıyor.İyi iyi teşekkür ederim ilk defa baya iyi bir sistem alıcam. Aklımda saçma da olsa sorular oluşuo:/
Doğru haklısınızHocam tavsiyem aşırı fazla forumlarda yorum okumamanız. Çünkü genelde 100 tane olumlu yorum olsa bile arada birinin yazdığı 1 olumsuz yoruma kafamız takılıyor.
Herhangi bir parçaya bişi olmadığı sürece parça değiştirmem öyle kullanırım sorun olmaz gibi benceBaşımıza gelen olaylardan sadece 1 tanesini anlatabilirim normalde bu hazır sistem sitesinden tek tek olarak toplarsak 30k küsür fiyatlara geliyor iken bu fiyattan satılan hazır kasanın faturası kesilirken fiyatlarda ciddi düşük görüyoruz mecbur faturayı satın alınan fiyata tamamlamak için ileride bu parçalardan birine sorun olduğunda parçanın değişimini değil sadece para iadesini oda faturada yazan tutarı kadarını yapmaları canınızı yakabilir şimdiden uyarmak isterim. Bunu bilerek satın alın.
öyle bir şey çıkarsa iade edersin ve 2k da sorun yaşamazsın asla2k monitör alabiliyormuşum onu fark ettim teşekkür ederim xdd. Şimdi 2k monitör ve bu sistem de sorun yaşarmıyım? Biri 2.el ekran kartı olabilir dedi gözüm korktu açıkçası
Ekran kartında 3 ay içinde sorun çıkarsa geçmiş olsunHerhangi bir parçaya bişi olmadığı sürece parça değiştirmem öyle kullanırım sorun olmaz gibi bence
darboğaz yapcak bi durum yok belki çok az yapar o da sorun çıkartmaz sistem gayet iyihttps://www.gaming.gen.tr/urun/9999...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ssd i Kingston 1tb yapıp almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var. İşlemci le ekran kartı darboğaz yaparmı?
Sorun çıkmaması lazım değilmi knka benmi yanlış biliyorum? Sitede 2.el ve orijinal olmayan ürünler satılmaz yazıyor. Amacın ney tam anlayamadım?Ekran kartında 3 ay içinde sorun çıkarsa geçmiş olsun
Forumda mağdur bir çok kullanıcı var amacım mağdur olmamanız.Sorun çıkmaması lazım değilmi knka benmi yanlış biliyorum? Sitede 2.el ve orijinal olmayan ürünler satılmaz yazıyor. Amacın ney tam anlayamadım?
Nerden almalıyım o zaman tavsiye ettiğiniz bir yer varmı?Forumda mağdur bir çok kullanıcı var amacım mağdur olmamanız.