egemen6099
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Egemen Öner
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi anladım. Çok kötü ya bütün alasım kaçtı gaming gen tr den teşekkür ederim. Gidip biraz daha fazla verip vatan dan almak mantıklı geliyor şuan@egemen6099 Buyur kardeşim iyice oku
(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sesini duyurabilirsen çözümü mümkün ancak uğraşman gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatandan başka itopya nasıl onda böyle sorun yaşayan varmı? Ona göre ya itopya dan yada vatandan alcam@egemen6099 Buyur kardeşim iyice oku
(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sesini duyurabilirsen çözümü mümkün ancak uğraşman gerek.
Son düzenleme: