ErnGnc isimli üyenin son içerikleri

1. ErnGnc

1300₺ Bütçeyle Hangi Kulaküstü Kulaklık alınır?

1300₺ civarı bütçem var. Bilgisayar ve Xbox'ta kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Konsoldan kaynaklı sadece 3.5mm jack destekleyen yada çoklu giriş desteği olan kablosuz modelleri alabiliyorum. Kablosuz olarak gözüme Havit fuxi H3 ve H7 çarptı. Bu modelleri kullananlar yorumlarını...
  2. ErnGnc

Hogwarts Legacy alınır mı?

PS+'a dahil olan bir oyun. yanlış hatırlamıyorsam 40 50 saat sürüyordu en fazla. oyuna 630₺ vermek yerine 410₺'ye 1 aylık PS+ extra üyelik alıp bitirebilirsin. Oyunu oynadıktan sonra başka oyunlara da bakabilirsin. Gün içinde oyun oynamak için çok vaktim yok o yüzden 1 ayda bitiremem dersen...
  3. ErnGnc

Vesasiz monitor icin kol onerisi

paylaştığın monitörde VESA desteği var. Arkadaki 4 vida boşluğundan belli oluyor ve ek olarak kullanım kılavuzunun 15. sayfasında duvara montaj kısmında VESA standartlarına sahip olduğunu ve uyumsuz bir aparat kullanmaman gerektiği belirtilmiş...
  4. ErnGnc

Favori biranız nedir

Hocamın bu konuda gerçekten zevk sahibi biri olduğunu da belirterek, maden suyu gibi hafif içimi ve biraz gazlı olmasıyla yaz sıcaklarında soğuk bir Beck's çok iyi gider diye düşünüyorum.
  5. ErnGnc

EA OKUMAK MANTIKLIMI

Sırf OBP'yi dert edip çalışmayı salma. OBP'n kırık değilse o sıralamalarda en kötü 4 5K filan geriye atar. Ben 2022 yılında YKS'ye girmiştim. O zaman 82 OBP beni 13400'den 16300'e atmıştı. Şu zamanlarda da buna benzer bir durum olur diye tahmin ediyorum. Yapabileceğine inandığın diğer...
  6. ErnGnc

EA OKUMAK MANTIKLIMI

OBP'n 51 falan değilse biraz geriye atar ama imkansızlaştırmaz. En kötü normalde yapman gerekenden 1 yada 2 net fazla yaparsın fark kapanır. OBP'nin puan olarak geriye atması sinir bozucu olsa da dünyanın sonu değil. Hukuk konusunda da cevap vermek gerekirse, Hukuka aşırı derecede ilgin yoksa...
  7. ErnGnc

Ryzen 3 3100/5500XT Sistemimi 2. El Piyasada Ne Kadara Satabilirim?

Şehir dışında üniversite okuduğum için sistemi yılın çoğunda kullanamıyorum. Yakın zamanda da konsol aldığım için bilgisayar üzerinden çok fazla oyun oynamıyorum. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Bilgisayar ve 2. el piyasasına şuan çok hakim değilim. Sistem özelliklerine göre 9000₺ makul gibi...
  8. ErnGnc

Türkiye'de yaşanılabilir iller nereler?

Yıllarca istanbulda yaşadığını düşünürsek İzmir,Bursa,Ankara dışındaki şehirler imkanları bakımından seni tatmin etmeyecektir. Bu şehirler bile tatmin edici gelmeyebilir. İstanbula yakınlığı ve Deprem bölgesi olmaması dolayısıyla Trakya bölgesindeki şehirleri alternatif olarak alabilirsin...
  9. ErnGnc

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

Bence 2 yıllık okuyup DGS'ye çalışıp 4 yıllık bir bölüme geçmeye uğraşacağına 1 sene daha otur YKS'ye çalış istediğin bölüme gir. Gerçekten 1 yıl boyunca çalışırsan seneye büyük ihtimalle iyi bir yeri kazanırsın. 2 yıllık bölümleri araştırıp sıralamana göre iyi olan bir 2 yıllık bölüme de...
  10. ErnGnc

kyk bursu hakkında soru

Asgari ücretten daha fazla kazanmıyorsan kesilmiyor diye biliyorum.
  11. ErnGnc

Öneri Hangi Adaya Gidilmeli ? Bisiklet Kiralama Ücretleri Ne Kadar ve Nasıl Oluyor ?

Bu soruya yolculuğa nereden başlayacağına ve ne kadar kalmayı planladığına göre çok farklı cevaplar verilebilir. İstanbuldaysan ve günübirlik bir yere gideceksen Büyükada'ya gidebilirsin. İster Bisiklet kiralayıp adayı turlayıp ufak bir piknik yapıp dönebilirsiniz yada Büyükada'da Beltur'a bağlı...
  12. ErnGnc

Eşit Ağırlıkta hangisini seçmek daha mantıklı

Hukuk bölümü için mi diyorsun yoksa YBS için mi? Önceki yazdığın biraz ortada kalmış ama yaptığın tanım direkt Hukuk bölümünü anlatıyor gibi
  13. ErnGnc

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde
  14. ErnGnc

Kazanabilirsen ne ala. Fakültedeki hocamız yaklaşık 300 kişilik sınıf için çoğunuz hakim savcı olmak istiyorsunuzdur ama anca %10'unuz olur demişti. %10 belki biraz abartı bile olsa hakimlik savcılık sınavlarının süreci zor diyorlar. Ek olarak Savcılığı askerlere benzeten de vardı. Askerlikte...
  15. ErnGnc

Bu konuda en iyi kararı verecek olan sensin. Marmara'da YBS okumayı ne kadar çok istesem de şansım çok yaver gitmedi. Şuan Hukuk fakültesi öğrencisi olan biri olarak söylüyorum ki şuan yine 2si arasında karar versem yine YBS'yi seçerdim. Hukuk'taki derslerden belli bir oranda zevk alsam da şahsi...
Geri