Neler Yeni

Eşit Ağırlıkta hangisini seçmek daha mantıklı

Hangisi

• Hukuk

Oylar: 26 59.1%
  • Yönetim Bilişim

Oylar: 18 40.9%

• Oy kullanan toplam üye
    44
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Tarık Emir
İlk bikac binde Ybs okumuyorsanız ben kesinlikle hukuk derdim ama iyi bi yerde okuyorsan bölüm tam anlamıyla iskence haberin olsun
Ne tür bir işkenceden bahsediyorsun biraz detay verir misin.bence zaten iyi bir yerde okumadıktan sonra okumak boş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde
Kolay gelsin reis

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
Ne tür bir işkenceden bahsediyorsun biraz detay verir misin.bence zaten iyi bir yerde okumadıktan sonra okumak boş
Sınavlarda çarşaf kağıdı arkalı önlü doldurup 20-30 aliyosun puanlama sistemi belli degil neye puan verdiklerini neye vermediklerini anlayamiyosun. Dersler çok ağır bazen bi cümleyi 5 kere okuyosun anlamak icin. Kitaplar tuğla gibi en azından 500er sayfadan sorumla oluyoruz sınav başına final dönemi 700er sayfaya çıkıyor. Yüksek not almak icin günlerce saatlerce çalışman gerekiyor. Yani bölüm çok zor iyi bi üniversitede okumazsan sallaya sallaya da geçebilirsin dersleri de değmez ama, hocaların tecrübeleri icin bile iyi bi yere gidilebilir

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Sınavlarda çarşaf kağıdı arkalı önlü doldurup 20-30 aliyosun puanlama sistemi belli degil neye puan verdiklerini neye vermediklerini anlayamiyosun. Dersler çok ağır bazen bi cümleyi 5 kere okuyosun anlamak icin. Kitaplar tuğla gibi en azından 500er sayfadan sorumla oluyoruz sınav başına final dönemi 700er sayfaya çıkıyor. Yüksek not almak icin günlerce saatlerce çalışman gerekiyor. Yani bölüm çok zor iyi bi üniversitede okumazsan sallaya sallaya da geçebilirsin dersleri de değmez ama, hocaların tecrübeleri icin bile iyi bi yere gidilebilir
Hukuk bölümü için mi diyorsun yoksa YBS için mi?
Önceki yazdığın biraz ortada kalmış ama yaptığın tanım direkt Hukuk bölümünü anlatıyor gibi

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
Hukuk bölümü için mi diyorsun yoksa YBS için mi?
Önceki yazdığın biraz ortada kalmış ama yaptığın tanım direkt Hukuk bölümünü anlatıyor gibi
Hukuk icin bahsediyordum ya iyi bi yerde okuyorsan hukuku tam anlamıyla iskence, eğer ilk 5kda falansan ybs de yazılabilir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Tarık Emir
Hukuk icin bahsediyordum ya iyi bi yerde okuyorsan hukuku tam anlamıyla iskence, eğer ilk 5kda falansan ybs de yazılabilir bence
İyi bir yerde ybs okuyup üzerine katarsan bence güzel bişey olabilir.Hukuk biraz hayatsızlık gibi ya

Top Bottom