Neler Yeni

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
DGS daha zor diyenler de var, daha kolay diyenler de var. Çok kararsızım, ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
Bence 2 yıllık okuyup DGS'ye çalışıp 4 yıllık bir bölüme geçmeye uğraşacağına 1 sene daha otur YKS'ye çalış istediğin bölüme gir. Gerçekten 1 yıl boyunca çalışırsan seneye büyük ihtimalle iyi bir yeri kazanırsın. 2 yıllık bölümleri araştırıp sıralamana göre iyi olan bir 2 yıllık bölüme de gidebilirsin senin kararın.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Yanlış anlama ama herkes okumak zorunda değil hocam bence ailende çalışmazsın etmezsin diyorsa ki 1 sene çok büyük bir zaman kendi yeteneğinizle ilgili bir alanda iş bulun

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
Ben ne yapardım biliyor musun senin yerinde olsam. 8 Saatlik iş bulurdum kaldı 16 saat 6 saatine de ders çalışırdım gerisini de uyurdum :) Yeterli bence.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Eğer gerçekten kararlıysan ve çalışacağım diyorsan mezuna kal şansını dene ama kendime güvenmiyorum, istemiyorum falan diyorsan iş bul çalış.

NespaY

80+ Silver
Sınava hiç çalışmadan girerek 1 milyon yaptıysanız seneye gerçekten güzel bir çalışma ile 250-300 bin civarlarına çeker bir bölüme yerleşirsiniz diye düşünüyorum. Ben çalışmam yapamam derseniz bilemem ama çalışma gayreti varsa seneye kesinlikle bu sıralama yarıya çekilir.
Sınava hiç çalışmadan 1 milyon yapmak aşırı basit bir şey ki.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,754
İsim
MehmedVII
Normalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim.
Mezuna kalmak mı, DGS mi?
Alıntıyı görüntüle
Diğer Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yks-sonucuma-goere-boeluem-oenerisi.783396/
Düzgün ve planlı çalışma ile çok rahat 300 bine girebilirsin. Bu sıralama ile bir yere gitmek çok zor. Dgs sınavı da zor diye biliyorum babam genelde görevli oluyor.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Ensar
Ben ne yapardım biliyor musun senin yerinde olsam. 8 Saatlik iş bulurdum kaldı 16 saat 6 saatine de ders çalışırdım gerisini de uyurdum :) Yeterli bence.
Teoride olur ama pratikte biraz zor.
Düzgün ve planlı çalışma ile çok rahat 300 bine girebilirsin. Bu sıralama ile bir yere gitmek çok zor. Dgs sınavı da zor diye biliyorum babam genelde görevli oluyor.
100 bine giremeyeceksem, mezuna kalmanın bir anlamı yok. Onu da yapabilir miyim, emin değilim. Zaten emin olsam, hiç düşünmeden mezuna kalırdım.

Edit: EA 100 bin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,754
İsim
MehmedVII

100 bine giremeyeceksem, mezuna kalmanın bir anlamı yok. Onu da yapabilir miyim, emin değilim. Zaten emin olsam, hiç düşünmeden mezuna kalırdım.
Eğer ileride düzgün bir şekilde DGS çalışacaksan tercihini yap ama bil ki DGS hafife alınmaz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz
Normalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim.
Mezuna kalmak mı, DGS mi?
Alıntıyı görüntüle
Diğer Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yks-sonucuma-goere-boeluem-oenerisi.783396/
Yks öğrencisi arkadaşıma dgs sorularını gösterdim ben fullerim dedi bu sınavı:D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet celebi

Edit: EA 100 bin.
Hocam merhabalar ne yaptınız acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,818
Üyeler
159,839
Son üye
gerovia
Top Bottom