Realhas the Great
80+ Gold
Mezuna kal matematiğin kötü olduğu için DGS de iyi bir puan alamazsın zaten.
aklında olan bölümün 2 seneliği oluyorsa git hem senen yanmaz bir kaç sene sonra fark edicen bu 1 sene ne kadar önemli. 2 senelik bölümler baya kolay oluyo dgsde kolay oluyo ben inşşat mühendisiyim gittik mukavemet vs çok çok zorlandık 2 senelik teknikerler hepsini aa verip 3,7 gnoyla aramıza katıldı biz hep alttan ders aldık adamlar elini kolunu sallaya sallaya mezun oldu şuan ki aklımla 4 sene gelsede 2 sene gider dgs yaparım kesin hem ülkenin durumu malum diploman işe yarayamayabilir daha da kötüye giderse 2 senelik alır geçersin boşuna zamanın gitmezNormalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim.
Mezuna kalmak mı, DGS mi?
Alıntıyı görüntüle
Diğer Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yks-sonucuma-goere-boeluem-oenerisi.783396/
okudum da bazıları dgsde de mat peşini bırakmaz yazmış eğer sayısal bi bölüm okucaksan zaten dgs matematiğini yapamayan bölüm matematiğini hayatta yapamaz onu belirteyim.aklında olan bölümün 2 seneliği oluyorsa git hem senen yanmaz bir kaç sene sonra fark edicen bu 1 sene ne kadar önemli. 2 senelik bölümler baya kolay oluyo dgsde kolay oluyo ben inşşat mühendisiyim gittik mukavemet vs çok çok zorlandık 2 senelik teknikerler hepsini aa verip 3,7 gnoyla aramıza katıldı biz hep alttan ders aldık adamlar elini kolunu sallaya sallaya mezun oldu şuan ki aklımla 4 sene gelsede 2 sene gider dgs yaparım kesin hem ülkenin durumu malum diploman işe yarayamayabilir daha da kötüye giderse 2 senelik alır geçersin boşuna zamanın gitmez
Keşke anlatmak o kadar kolay olsaydı.Bu sıralamayla tercih yaparsan da %90 işsiz kalacaksın zaten. Ailene bir şekilde bu durumu anlatman lazım.
Dgs’de yine matematik peşinde olacak. O yüzden mezuna kalmak daha mantıklı.
Hocam, en azından AYT olmayacak, konu yükü azalmış olur diye düşünüyorum ama kontenjanlar çok az, o yüzden bilemiyorum.Mezuna kal matematiğin kötü olduğu için DGS de iyi bir puan alamazsın zaten.
Hocam hangi bölümden geçiş yaptınız? 2 yıllıkta gördüğünüz dersler sayıldı mı?Ben 2yıllık okudum dgs ile bil müh geçiş yaptım. 1yıl hazırlancagına 2 yıl oku. tyt mat konularını hallet yerleşirsin bil mühendisliğine
2 senelik aklımda bölüm yok ama DGS ile 4 yıllığa tamamlayabileceğim istediğim bölümler var. DGS'de mühendislik, YBS falan düşünüyorum.aklında olan bölümün 2 seneliği oluyorsa git hem senen yanmaz bir kaç sene sonra fark edicen bu 1 sene ne kadar önemli. 2 senelik bölümler baya kolay oluyo dgsde kolay oluyo ben inşşat mühendisiyim gittik mukavemet vs çok çok zorlandık 2 senelik teknikerler hepsini aa verip 3,7 gnoyla aramıza katıldı biz hep alttan ders aldık adamlar elini kolunu sallaya sallaya mezun oldu şuan ki aklımla 4 sene gelsede 2 sene gider dgs yaparım kesin hem ülkenin durumu malum diploman işe yarayamayabilir daha da kötüye giderse 2 senelik alır geçersin boşuna zamanın gitmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
okudum da bazıları dgsde de mat peşini bırakmaz yazmış eğer sayısal bi bölüm okucaksan zaten dgs matematiğini yapamayan bölüm matematiğini hayatta yapamaz onu belirteyim.
1 milyona okuyacağın bir bölüm 2 yıl kayıp demekNormalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim.
Mezuna kalmak mı, DGS mi?
Alıntıyı görüntüle
Diğer Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yks-sonucuma-goere-boeluem-oenerisi.783396/
Bilgisayar Programcılığından geçiş yaptım. KTÜye gittiğim için edebiyat-inkilap-giriş dersleri sayıldı onun haricinde saydırma yok. Diğer üniversiteler belki 2.sınıftan başlatıyordur. Örn : fıratKeşke anlatmak o kadar kolay olsaydı.
Hocam, en azından AYT olmayacak, konu yükü azalmış olur diye düşünüyorum ama kontenjanlar çok az, o yüzden bilemiyorum.
Hocam hangi bölümden geçiş yaptınız? 2 yıllıkta gördüğünüz dersler sayıldı mı?
TYT matematik çalışarak halledebilirim diye düşünüyorum. YKS'de sıfırdan hem TYT matematik hem AYT matematik zor olur gibi geliyor. DGS'de konu az ama kontenjan da az. Bir karar vermem gerekiyor ama çok kararsızım.
2 senelik aklımda bölüm yok ama DGS ile 4 yıllığa tamamlayabileceğim istediğim bölümler var. DGS'de mühendislik, YBS falan düşünüyorum.
Bence öğrencilik disiplininiz varsa ve devam ettirirseniz mezuna kalmak iyi bir sonuç doğurabilir unutmamak lazım ki bu sınav zekayı değil sadece çalımayı ölçüyor hatta onu da ölçmüyor pek fazla da gene daha ağır basıyorGeçen sene 2 arkadaşım mezuna kaldı, dershaneye falan gittiler ama bu sene geçen seneye göre neredeyse aynı sıralamayı yaptılar. Hiç çalışmadım derken, geçen sene Eylül gibi birkaç ay dershaneye gitmiştim ama çok sıkıldım. Diğer dershanelere göre saatleri daha uzundu, paragraf falan çalışmıştım. AÖL zorunlu derslerim fazlaydı, ben de bu sene liseyi bitiririm, seneye YKS çalışırım diye düşündüğüm için çalışmayı bırakmıştım.
Temel yoksa dershaneler pek bir ise yaramiyor özel ders öneririmGeçen sene 2 arkadaşım mezuna kaldı, dershaneye falan gittiler ama bu sene geçen seneye göre neredeyse aynı sıralamayı yaptılar. Hiç çalışmadım derken, geçen sene Eylül gibi birkaç ay dershaneye gitmiştim ama çok sıkıldım. Diğer dershanelere göre saatleri daha uzundu, paragraf falan çalışmıştım. AÖL zorunlu derslerim fazlaydı, ben de bu sene liseyi bitiririm, seneye YKS çalışırım diye düşündüğüm için çalışmayı bırakmıştım.