• üniversite hevesim geçti öylesine hiç çalışmadan girdim matematikten sağlam 30 net bekliyorum o kadar olmaz da neyse. Listeye ilahiyat tarih edebiyat felsefe yazıcam hangisi tutarsa kaydolucam ama gitmeyeceğim en azından bir kişinin hayatını kurtarmış olayım.
    Rulep
    Rulep
    Geometri sorusu vardı yüzey alan oranı soran dikdörtgen küp yapmış çıkmıyor soru yapabildin mi
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Rulep Hatırlamıyorum onu boş geçtim herhalde zaten fene kadar sınav bitişine anca denkleştirdim
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Rulep
    Olm sınava geç kaldı diye haberi çıkanlar eğer geç kalmasaydı max 30 net yapardı bahane uydurmak için geç kalıyorlar
    Ben şahsen avukatlığın çok onursuz bir meslek olduğunu düşünüyorum. İşinde gücünde taksi esnafını öldüren Delil Aysal'ın bile avukatı vardı. Nasıl vicdanınız el veriyor arkadaş. Her şeyi para olarak mı görüyorsunuz ahireti de mi düşünmüyorsunuz. Ülkede çoğu avukat Saul Goodman olmuş.
    1000022005.jpg
    1000022004.jpg
    1000022003.jpg
    1000022002.jpg
    AtiIIa
    AtiIIa
    Avukatın suçu ne, buna izin verenler de yasayı yapanlar sonuçta. Avukatın da elinde sihirli değnek yok müvekkili kurtaran.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Shaw
    Faruk1986
    Faruk1986
    AtiIIa
    AtiIIa
    Aynı zamanda hukuk da okuyorum ister istemez hem mesleki alışkanlıktan hem kendi mesleğim olmasından dolayı savunuyorum.
    Mehmet Şimşek'in tasarruf tedbirlerinde tasarruftan muaf tutulanlar:
    1717670116415.png

Tasarruf planına dahil olanlar:
    1717670148033.png
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Shaw
    Olm bu ülkede devlette çalışan öğretmenden daha iyi şartlarda çalışan bir kesim yok. Ona buna ağlıyorlar buna rağmen. Ulan az gözünüz doysun.
    1000021305.jpg
    • Üzgün
    Reaksiyonlar: OUHasan
    Perma Yİyecek Birisi
    Perma Yİyecek Birisi
    seminerler bi işe yariyor mu harbili benım gördüğüm kadarıyla bos bos git gel yapiyorlar online olmasi daha mantıklı duruyor
    Devlet memuru olup 35 bin almak>Özelde çalışıp 50 bin almak. Böyle bir hayat kalitesi yok ya yine kaptılar 9 günü.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,590
Üyeler
193,441
Son üye
brkntz