Faruk1986 20 Haziran 2024 Burada mahkeme görseydi kimse görmeden dışarıda elini kolunu sallaya sallaya geziyor olurdu. İyi ki ABD'de yakalandı. İnşallah iade etmezler.
Burada mahkeme görseydi kimse görmeden dışarıda elini kolunu sallaya sallaya geziyor olurdu. İyi ki ABD'de yakalandı. İnşallah iade etmezler.
Faruk1986 20 Haziran 2024 Şunların nasıl bir zararı var da bunları yapacaklar la kendi halinde takılıyor bunlar
Faruk1986 19 Haziran 2024 Bu nesil hiç iyi yetiştirilmiyor valla camilerde erik kiraz ağaçları komple dolu la biz köküne kadar bitirirdik
Bu nesil hiç iyi yetiştirilmiyor valla camilerde erik kiraz ağaçları komple dolu la biz köküne kadar bitirirdik
Faruk1986 19 Haziran 2024 Telefonları sanki düzgün yapıyorlar da bir araba işi kaldı. İkinci farı falan süs diye koyarlar bu sefer.
Telefonları sanki düzgün yapıyorlar da bir araba işi kaldı. İkinci farı falan süs diye koyarlar bu sefer.
Faruk1986 16 Haziran 2024 İsmet diyo siz aşağıda çalışıyorsunuz diyo ben bu kafayı durduramıyorum diyo
Faruk1986 16 Haziran 2024 Oğlun kaza yaptı ve olay mahallinde telefonunu düşürdün ve olay mahallinde yanlışlıkla yaralıların telefonlarını mı aldın? Hakim sana inanmayabilir. Ben sana inanıyorum.
Oğlun kaza yaptı ve olay mahallinde telefonunu düşürdün ve olay mahallinde yanlışlıkla yaralıların telefonlarını mı aldın? Hakim sana inanmayabilir. Ben sana inanıyorum.
Faruk1986 14 Haziran 2024 Ulan şu araba fiyatları bir pik noktayı göremedi devamlı artıyor satılmadığı halde ne olacak la bu piyasa
Ulan şu araba fiyatları bir pik noktayı göremedi devamlı artıyor satılmadığı halde ne olacak la bu piyasa

Reaksiyonlar: SadeceBirisi.