Olm bu herifi nasıl yıllarca sanat camiasının gözdesi entelektüel bir kişilikmiş gibi lanse ettiler la yıllarca. Çektiği filmlere bakıyorsun sanatsal hiçbir şey yok. Adam yaralama öldürme desen var. Ülke tarihindeki en büyük balonlardan biri bu herif.
Yeminle dream hayat arkadaş ya. Valla şu tarz bir hayatım olsa her boş vaktimde şükür namazı kılarım bunlar daha söyleniyorlar. Ben ninemin MHRS'yi düzeltmek için yürüyorum o kadar yolu.
Olm bu bimde falan niye hep küsüratlı fiyat yazıyorlar hala anlamadım 1 2 lira bozuk soruyorlar olmazsa para üstünü fazla veriyorlar ağırlık yapmasın diye yere atıyom bozukları ben.
DEDAŞ'ın doğudan çekilmesi lazım elektrik hizmeti alamasınlar. Hem kabloları kemirip yangın çıkarıyorlar hem bakıma gelen elemanları dövüyorlar hem yangın oldu mu suçlu devlet oluyor.
Bu TFF'nin başına Fatih Terim'i geçirmek lazım. Ulan Büyükekşi mimarlık mezunu adam. Hayatında hiç futbolla ilgisi olmamış. Anca kayırmacılıkla torpille Türk futbolunu manipüle eden bir adam. Benim ahırım olsa çoban diye başına geçirmem.