• 3 Sene içinde ne düşünüyor acaba asgari alsa ortalama araç parası toplanır lan 3 senede hd iskenderde maaşlar ne kadar
    1000025208.jpg
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: 123kral14
    S
    smsísmαíl
    şu adamın hayattaki tek derdi apple başka hiçbir şey umrunda değil çok iyi
    Olm bu herifi nasıl yıllarca sanat camiasının gözdesi entelektüel bir kişilikmiş gibi lanse ettiler la yıllarca. Çektiği filmlere bakıyorsun sanatsal hiçbir şey yok. Adam yaralama öldürme desen var. Ülke tarihindeki en büyük balonlardan biri bu herif.
    1000024778.jpg
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Yeminle dream hayat arkadaş ya. Valla şu tarz bir hayatım olsa her boş vaktimde şükür namazı kılarım bunlar daha söyleniyorlar. Ben ninemin MHRS'yi düzeltmek için yürüyorum o kadar yolu.
    1000024484.jpg
    Windows XP Aşığıyım
    Windows XP Aşığıyım
    5.5km ne lan! olum valla şöylelerini görünce sinirleniyorum. annem sırf seminerler nedeniyle 60km git grl toplam 120km yapıyor. vay arkadaş ya
    Özel sektörde bütün kadınları işten kovarlar burada yapılacak iş değil bu
    1000024336.jpg
    Yunus
    Yunus
    Bir yıl doğum izninde maaşı verilicekse bende almam zaten işveren adamın parasının yarısı vergiye gidiyor devlet öderse tamam
    Olm bu bimde falan niye hep küsüratlı fiyat yazıyorlar hala anlamadım 1 2 lira bozuk soruyorlar olmazsa para üstünü fazla veriyorlar ağırlık yapmasın diye yere atıyom bozukları ben.
    Rulep
    Rulep
    pazarlama taktiği de nakit ödeme kaldı mı parayı karta at ordan harca bozuk para yoruyor
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Rulep nakit olunca biraz daha desturlu harcıyorum
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Rulep
    DEDAŞ'ın doğudan çekilmesi lazım elektrik hizmeti alamasınlar. Hem kabloları kemirip yangın çıkarıyorlar hem bakıma gelen elemanları dövüyorlar hem yangın oldu mu suçlu devlet oluyor.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: stereohearts
    stereohearts
    stereohearts
    Yangın sebebi kaçak trafolara çekilen kaçak kablolar, ki kabloları kuru otların üstüne döşemişler üstünü örtmüşler otlarla :D İyi olmuş çekilsin dedaş tamamen jeneratörle elektrik kullansınlar
    Bu TFF'nin başına Fatih Terim'i geçirmek lazım. Ulan Büyükekşi mimarlık mezunu adam. Hayatında hiç futbolla ilgisi olmamış. Anca kayırmacılıkla torpille Türk futbolunu manipüle eden bir adam. Benim ahırım olsa çoban diye başına geçirmem.
    Hem dağıtım şirketinden gelen elemanları dövüyorlar hem kaçak elektrik kaynaklı yangını devlete yüklüyorlar
    1000024082.jpg
    stereohearts
    stereohearts
    Amed den sonrasını okumadım iyi olmuş ne olmuşsa bir daha olur inş
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri