Dostlar yardim etmeye gelen herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum son çözümü bios flashback yaparak buldum eğer bilmeyip yapacak arkadaşlar varsa size...
hocam bios doğru fakat usb ye direkt cap dosyasını attim renammer exe yi kullanmadan kasadaki yeşil ışık sönmedi usb yi direkt cikarsam bir şey olur mu onu...
flashbacki yaptim fakat cap dosyasını rename.exe yi calistirmadan flashbacki yaptim ilk başlarda yeşil ışık kesikli yaniyordu salona gittim geldim yaklaşık...
hocam rica etsem burdan hangisi ben anakarttan çıkan zımbırtıyi takmamistim sığmadı diyede
1736968172
usb nin nereye takılcagini buldum( üç usb taktiğim...
doğru anakart ve sürümü attım onda sıkıntı yok ama renamer exe sini çalıştırdım ve cap dosyasını o şekilde usb ile yazdirdim ez flashden ondan mı kaynaklı...
hocam aç kapat yaptım hala aynı ,görüntü gelmiyor acaba bios dosyasında gelen renamer exe siyle alakalı bir durum olabilir mi ya da artık iş isten geçti...
hocam display port sinyal yok diyor ya ekran kartına bir şey olmuş olmasin
1736965347
hocam birde kapat aç yaparsam zarar görmeyen bileşenler zarar görmesin...
monitörün kasaya takılı olan portu çıkarıp taksam sorun çıkmaz değil mi
1736964912
hocam monitörü kapat aç yaptım display port ta sinyal yok diyor napmaliyim
hocam usb üzerinde bir ışık yanmıyor hata kodu derken monitör açılmadığı için herhangi bir şey göremiyorum flashback butonu kasamda yok ama anakart üzerinde...
hocam valla üzerinden 1 saate yakın geçti galiba daha çabukluğu kalmadı hocam
1736964137
bilgisayarı kapatmama falan gerek var mi
1736964138
bilgisayarı...
Arkadaşlar hemen hemen 20-30 dakika önce, yeni aldığım bilgisayarıma bios güncellemesi yapıyordum anakartim b650M-A wifi II son sürüm bios dosyasını...