FicoresS isimli üyenin son içerikleri

1. FicoresS

F/P Monitör Tavsiyesi

bu monitörün vesa desteği var fotolarda görünmüyor çünkü plasatik kaplama takmışlar tam o kısma ama bu monitörü biraz araştırdım ghosting sorunu varmış VX2428 dün bu cihazı aldım bu gün elime geçti 2 testten kaldı cihaz 1: ışık sızması 2: ölü yada bozuk pixel bende 1 adet bozuk pixel çıktı...
  2. FicoresS

F/P Monitör Tavsiyesi

hocam va panel illallah ettirdi onu belirtmeyi unutmuşşum ips önerebilir misin https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r25i-30.html aklımda şu var
  3. FicoresS

F/P Monitör Tavsiyesi

6000tl ye kadar bi monitör tavsiyeniz varmı Monitörü duvara asmak istediğimden kriter olarak 100x100 vesa desteği olması ve portların aşağı bakması uygun olan ne varsa gönderin tartışalım
  4. FicoresS

4000tl bandında monitör önerisi

hocam taksit yapacağım için fiyat çok artıyor elimden gelen bişey yok malesef.
  5. FicoresS

4000tl bandında monitör önerisi

https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434 Şu modele denk geldim tavsiye eder misiniz?
  6. FicoresS

Yeni amd yongalı apu anakartlar

türkiyeye göndermiyolar 1707774089 geçen bi araştırma yapmıştım bu anakartta type c üzerindan almaya dair zaten en son çare o bütçede sorun yok ama işime yarayacak olup f/p almayı tercih ederim anakarta daha fazla vermek yerine daha yüksek kapasiteli bi m2 alabilirim mesela o yüzden şu...
  7. FicoresS

hocam işte şunun dp li olanı olsa direk basıcam parayı ama yok işte burda 1707770739 hocam toplayabileceğim en küçük kasayı toplamak istediğimden dolayı mini itx anakart şart bu fazlasıyla büyük benim için 1707770912 hocam kasayı ben kendim tasarlamayı düşünüyorum ya 3d yazıcıdan baskı alıp...
  8. FicoresS

Çözüldü✓ Gta 170 fps takılma oluyor neden

overwolf kullanıyon mu bazı bilgisayarlarda drop sıkıntısı oluşturabiliyor
  9. FicoresS

Disiplin cezası yermiyim

hocanın insafına kalmış şimdiye kendi kendine bişey yapmadıysa okulda tip tip bakar geçer bence
  10. FicoresS

Çözüldü✓ Gta 170 fps takılma oluyor neden

işlemcin ekran kartına göre düşük kalıyorsa darboğaz yapıyor olabilir sen bi rivatuner indir ordan işlemci çekirdeklerinin hepsini işaretleyip bi oyun gir arada lag girdiği anlarda falan çekirdekelrden en az 1 tanesi anlık %100 kullanıma ulaşıyorsa darboğaz vardır destekliyosa bi overclock çek...
  11. FicoresS

AMD babanın yeni çıkardığı apu ilemcilerden olan r7 8700g ile mini itx bi sistem kurmak istiyorum hali hazırda zaten Asrockun deskmini serisinden x300 versiyonunu kullanıyorum ama bu sistem artık yetmemeye başaladı. Aslında benim olayım normal kasa görünümlü ama olabielcek en küçük şekilde bir...
Geri