Hocam size zahmet iki pc yapın hangisi bütçeme uygun olursa onu alayım biri 7800x3d-5070ti diğeri 7500f-5070. İki pcdede 16x2 ddr5 ram, 1tb ssd, gold psu...
Hawk koltuk hariç çoğu ürününü Çin'de ürettiriyor. Bronze sertifikalı bir Çin üretimi olarak bakın, sorun yaratacağını sanmam. Ama aklınıza yatmıyorsa...
Hadi ya :) incehesaptan sistem önerecektim tam her parçası da güzeldi. Bu attığınız sistemdeki güç kaynağı çok soru işareti hocam. Birde ramlerin CL...
Açıkcası benimde hiç bir şey içime sinmiyor şu sistemde ekran kartında asus yada msi tercih ederdim, güç kaynağında msi gold, ram olarak cl30, ssd olarak...
6 yada 9 hocam burası haricinde tek seçenek vatan kalıyor oradada pahalı kalıyor oem paketler. incehesapta en güzel parçaları seçebiliyoruz ama oradada...
Kanka ben aldıktan sonra 3 hafta kadar kullandım sonra forumda bir indirim denk geldi tam modüler platin psu yu 6250 aldım şuan hiç sıkıntısız kullanıyorum
Merhaba, psuları hiç araştırmadım şu anda sadece en az gold olması gerektiğini biliyorum :) 5070-7500f bir pc için sizce hangi marka kaç w psu alınmalı? En...
Elimizde namuslu firma bir amazon kaldı onuda kötü emellerinize alet etmeyin lütfen.
soruya gelecek olursak ben olsam 27 inç seçerdim 32 inç gerçekten çok...