Hocam tüm bileşenleri kalite bi OEM harbiden yalnız 1 2 şey söylicem. Mutlaka ama mutlaka kasayı Thermaltake view 380 veya Cooler master td500 yap zevkine...
Oem paketlerde sürekli psulu hazır kasaları önümüze çıkartıyorlar kasa ayrı psu ayrı neden seçenekleri çıkartmıyorlar? Ne zaman oem paket baksam çin malı...
O yüzden amd demiştim hocam 7500f daha ucuz bir işlemci aradaki farkla anakart en azından b650m-r olur hem kule tipide rahat rahat yeterdi yine fiyat aynı...
Anakartta 2. ssd girişi yok soğutucu değiştirilmiyor ek olarak almak gerekiyor. Kasayı gold psu lu seçebilseydik mükemmel olacaktı yani satın alınırsa bir...
Şu 5070 sistemi amd 7500f b650m yapsalar direkt alırdım ama bu şekliyle hiç beğenmedim anakart kasa psu çöp. kule tipi intel işlemciyi yeterinde soğutur mu...
Pazaryerindeki sistemleri aylardır araştırıyorum ve çıkardığım sonuç hepsinin psu ve kasalarının çin malı çöp olması. Yani bu sistemdeki tek avantaj...
Hocam hepsi NVIDIA nın vermiş olduğu GPU yu kullanıyor. Marka dediğimizin yaptığı tek şey etrafına NVIDIANIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU STANDARTLARA UYGUN soğutma...
Hocam bu arada asus msi kafasından çık lütfen. MSI dediğin markanın shadow ve ventus modelleri türkiyede satılan tüm ekran kartlarından leş olabilir mesela...
Değiştirmene gerek yok. Dediğim gibi bir sorun çıkarmaz. Forumlarda bütçe yakabilen veya ezbere marka adı yok kitlesi var, onları dikkate almayın. Malum...