hocam o dediğiniz normal her monitörde bi ayarı açınca başka ayarı kapatıyor gigabyte da böyle asusda msi da böyle hepsinde olur bazı özellikler mantıken...
Evet hocam sadece 2 şey kafama takıldı, biri ölü pixel olabiliyormuş bazı insanlarda tamamen şans işi.
Diğeri de vatan da bakarken her şey çok güzel renkler...
Vatanın Hepsiburada üzerinden indirimiyle 14200'e denk getirdim. Fiyatı uygun geldi vatan da ekranı incelediğimde de renkleri siyahları vs gözüme çok hoş...
Fiyatları birbirine çok yakın özellikleri de aynı şekilde çok kararsız kaldım sizin fikirleriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar...
hocam siparişi verdim ve şuanda kasamdaki fanları ayarlamak için biosa girdiğimde videodaki gibi seçenekler çıkmadı bende anakartım asus tuf sadece pwm ve...
onu nasıl yapacağım hocam
1777723284
https://amzn.eu/d/02b61RNh bu fanı alayımmı kasaya takmak için işe yarar mı?
1777723487
hocalarım bakar mısınız...
hocam furmark kurmadımda oyun içi test ettiğime göre aynı hatta 1-2 derece daha yüksek sıcaklık alıyorum battlefield 6 da nasıl oluyor anlamadım
1777722639...
Her yeni nesilde “bu sefer amdnin sorunu çözüldü” derler ama ne hikmetse hep o nesilde “gene” amd sorunları olur. Evet sorun yaşamayan bir kesimde var...