10 aydır 16pm kullanıyorum 0-80 arası kullanıyorum şarjı pil hala %100 (191 devir)
telefonun çok büyük olması dışında pek problem yok eğer pro ile pro max arası bi ekran olsaymış çok daha iyi olurdu
ilk önce kayıt oluyorsun oraya 14bin gitti
sonra kurs başlıyor 1ay sonra ilk sınava giriyosun 900tl harç ödemen gerekiyor sınava girmek için
ondan yaklaşık20gün veya 1 ay sonra sürüş sınavına giriyosun ona da 1200tl gidiyor onuda sınavdan önce ödemen gerek sürücü kursu seni bilgilendiriyor
en...
instada gezerken reklamını görüp aldım 2dk önce simdi tam buraya 700 liraya değer mi diye konu acmaya gelmistim değer heralde
delux m800 prom var ama arada bi takılma yapıyor 1.5senedir kullaniyorum
şuan en ucuz resmi satıcı hepsiburada
pro modeli 80500 pro max modeli 97500tl
önümüzdeki hafta illa daha fazla indirim olacağını düşünüyorum bende pro max alacagim
fiyatları az çok biliyorsun diye düşünüyorum, 11.11 veya black friday gibi zamanlarda resmi satıcılı ürünler indirime girer mi sence
internetten almak biraz korkutsada amazon hepsiburada vatan gibi yerlerden alabilirim
16 pro max 256gb alacağım fakat stokları sıkıntılı gözüküyor apple 15-20 gün süre veriyor
ve de 11.11 veya black friday indirimlerinde fiyatının düşme ihtimalı var mıdır?