İnceleme İPhone 16 Pro 4 aylık deneyimim.

Güzel inceleme hocam fakat bir konuya açıklık getirelim, bataryada fabrika çıkışı bi acayiplik yoksa telefonu 20 80 arası kullanmak sadece insanın kendini yiyip bitirmesini sağlar bataryayı değil. Bu telefon benim malım sonuna kadar da kullanacağım kaldı ki 12 mini telefonumu yerden yere vura vura kullandım günde bazen 15dk şarja takıp çıktım gece boyu şarjlarda bıraktım 0ladım 100e kadar açmadım 3 yılın sonunda %85in altına bile düşmedi.

Evet attı ufak sağ üste fakat kılıftan dolayı olmuştu dandik kılıf almıştım pişman oldum şuan hep sağlam marka kılıf alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz bilirsiniz benim için rahat etmiyor
Hocam bende aynı durumu yaşadım dandik kılıftan dolayı şimdi spigen Liquid air matten diye bir modele geçiş yapacağım önerir misiniz?

Güzel inceleme hocam fakat bir konuya açıklık getirelim, bataryada fabrika çıkışı bi acayiplik yoksa telefonu 20 80 arası kullanmak sadece insanın kendini yiyip bitirmesini sağlar bataryayı değil. Bu telefon benim malım sonuna kadar da kullanacağım kaldı ki 12 mini telefonumu yerden yere vura vura kullandım günde bazen 15dk şarja takıp çıktım gece boyu şarjlarda bıraktım 0ladım 100e kadar açmadım 3 yılın sonunda %85in altına bile düşmedi.
Benim telefonum 2.5 yıllık iPhone 11 telefonla oyunda oynadım şarjda çoğu zaman günde 2 kez şarj ettim soğutmadım yada doğrudan soğuk yüzeye bıraktım telefonun pil 82 Babamın sadece aramak için ve whatsap kullandığı telefon 20 aylık iPhone 13 pil 88 dediğiniz gibi yani (okuyan tek bir yorumun söylediği değil başkasınında yaşadığını görsün amaçlı)

Pili o kadar takmayın arkadaşlar cihazın Tr olsa yaklaşık %5 i parasına değiştirebiliyorsun yani cihaza göre gayet uygun sırf az daha uzun gitsin diye az şarj ediple günün yarısında telefon kapanmasın ama %95 ayarlanıp öyle kullanılması bence daha mantıklı (mantığı psikolojim öyle diyor)

14 pm in durumu nedir hatası var mı pil % kaç?
Benim bu cihazım tr , eski 15 prom yd idi.

bu boyutta kamerası iyi ve uzun giden bir telefon varsa onu alalım herkes bataryayı gömmüş fakat 6.3 inch bu telefon sınırlı bataryası var dediğim gibi daha uzun giden ve iyi kamerası olan bu boyutta bir telefon onu alalım yoksa boşuna gömmeyin derim 16 pro alanların çoğu 16 pro max de alabilir fakat cep boyu istiyo çoğu ondan dolayı Pro alıyor bunların içinde bende varım varsa cep boyu bundan iyi bir telefon atın bakalım.
Aynen öyle biraz daha zorlasam pm versiyonuda alırdım fakat benim için gereksiz büyük.

Benim bu cihazım tr , eski 15 prom yd idi.

Aynen öyle biraz daha zorlasam pm versiyonuda alırdım fakat benim için gereksiz büyük.
hocam tablet istemiyorum ben 7 inch nedir bana cep boyu lazım oda en uygunu 16 pro büyük telefon kullandım cebimdeyken eğilemiyorum bile ve cep küçük ve sıkı değilse büyük telefon düşmeden durmuyor.

durum güncellemesi bende yorum bırakayim bataryadan şüphe duymaya gerek yok rahat bir şekilde 1 günü çıkarıyor fabrika ayarları ile 120hz de sürekli açık ekran bluetooth ile kulaklık ve hoparlör bağladım 7 saat nerdeyse böyle kullandım ve şarjım 30 kaldı şimdi fark ettim 120 hz olduğunu geri 60 hz yaptım yani açıkcası 1 günü çok rahat çıkartır millet çok abartıyor sırf bu tarz pil yorumları yüzünden ikilemde kaldım ama gerek yokmuş gayet iyi çıkartıyor.

10 aydır 16pm kullanıyorum 0-80 arası kullanıyorum şarjı pil hala %100 (191 devir)
telefonun çok büyük olması dışında pek problem yok eğer pro ile pro max arası bi ekran olsaymış çok daha iyi olurdu

İnceleme ve şeffaf yorum için teşekkürler. Xiaomi 15 kullanıyorum çok memnunum ama 16 proya geçsem mi şeytan gıdıklıyor.

İnceleme ve şeffaf yorum için teşekkürler. Xiaomi 15 kullanıyorum çok memnunum ama 16 proya geçsem mi şeytan gıdıklıyor.
günde 10 saat instagramda geziyorsanız ve paylaşımlarda vs. Daha güzel fotoğraflar daha iyi bir ana kamera isterseniz geçebilirsiniz değişim kampanyası ile ama 17 geçmenizi tavsiye etmem hindistan da üretileceği söyleniyor hindistanın tüm cihazları şakasız anakart sorunlarıyla çıkıyor Poco larda hindistandan çıkma hatırlıyorum geneli sorunlu ve kalitesiz.

Geri