İşten ayrılacam hocam köprüden önce son çıkış hazırlık dönemine girecem sıkı çalışmayla dershane değilde ilk düşüncem doping hafıza oldu bir tane çocuk...
Küçüklüğümden beri Bilgisayar işleriyle uğraşmayı severdim ya programcı ya da mühendis olmak istiyordum maalesef hayat şartları buna izin vermedi .Demeye...
Gerçekten yapılabilir mi hocam öyle bir umut veriyorsunuz ki yaparsan Einstein zekasında bir adamsındır diyorlar zekânı keşfedememis olabilirsin diyorlar...
Yani kararsız kalıyorum bana dedikleri bunlar ticarete atıl zengin ol en iyi okullarda okuyan bir insan bile sana bakar devir eğitim devri değil okuma...
Sayısala hiçbir zaman kafam basmazdı ben zekaya inanırım belkide Allah bana sayısal zeka vermemiştir beyin hücrelerim bunu anlamak için tasarlanmamıştır...
Bu düşünce de olup beni desteklediğin teşekkür ederim ama hocam O kadar basit mi ki insanalr ya da 9 ya ya da 10 bilemedin 11 de başlıyorlar ben sıfırım...
Merhaba Arkadaşlar Ben 18 yaşındayım Temmuz Ayında 19'a giricem belli sebeplerden ötürü üniversite okuyamadım meslek lisesi çıkışlıyım işin garip tarafı...
Ya dediklerin de hak veriyorum ama durum o değil benim be kanka her şey tadında tuzunda güzel herkesin ideali var benim küçüklüğümden beri idealim olmadı...
Hiç sorma dostum umudumu yitirmiş bulunmaktayım 1 yıldır intihar etmeyi düşünüyorum girişimlerimde oldu sürekli çok defa annem kurtardı zaten tek dayanağım...
Merhaba Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve sizlere içimi dökmek istiyorum evet gerçekten de kendimi çok kötü ve bunalımda karamsar hissediyorum .14 yaşında...
Benim şu ana kadar edindiğim hiç bir arkadaşım yok hocam hepsi gitti ya sosyalleşmeyi beceremeyen rahatsız bir gerizekalıyım ya da Allah beni sınıyor ...
Kesinlikle dediğinde haklılık payı veriyorum İş yerinde sevgili yapmak çok zor ve olsada iş yerine yansıtmamak lazım dillerine düştün mü yanarsın büyük...