çok teşekkürler güzel yorumların için site daha emekleme aşamasında bu noktada sizden gelecek feedback'ler çok değerli benim için tekrardan teşekkürler
Siteyi çok beğendim yer ilimlerine ekledim, ücretsiz oyunları bulmak için kullanırım ben bu siteyi tek tek sitelerden bulmak zahmetliydi. Elinize sağlık.
Çok teşekkürler güzel yorumların için. Sitelerin kendi api'leri var(steam,epic,gog,xbox) bazılarıyla da affiliate olarak partnerim(humble bundle,gamersgate)...
Bu tarz projeler genelde yasal oluyor ama birkaç noktaya dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Özellikle veriyi başka sitelerden çekiyorsan onların...
kanka tek yapman gereken bir oyunun ısmını yazınca nerede daha ucuz oldugunu gorsek veya alt alta sıralasa en ucuz sıteden baslayarak daha ıslevsel olur ne...
estağfurullah ne kusuru, mağazaları daha belirgin görünür hale getireceğim
1776025910
arama kısmından oyunun ismini yazdığınızda oyunların sayfası oluyor...
hocam kusura bakma gormedım. benım gıbı gormeyecek bır cok kısı de olacaktır o epıc games steam seceneklerını dıkey sekılde sag tarafa yerlestırebılırsın...
o özelliği eklemeye çalışıyorum, altyapı olarak hazır gibi ancak oyunların kategorizasyonu konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bu şekilde...
Teşekkürler font konusunda değişiklik yapabilirim ama benim için önemli olan sitenin işlevselliği. inceledikten sonra yorum yazarsan çok memnun olurum...
sol üstteki oyunfırsat yazısının fontu çok kötü olmuş bir de siteyi açınca karşımıza ilk önce humblebundle değil steam fiyatları çıksa daha güzel olur.
Site...