Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

Bu tarz projeler genelde yasal oluyor ama birkaç noktaya dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Özellikle veriyi başka sitelerden çekiyorsan onların kullanım şartlarına uymak önemli. Mümkünse resmi API kullanmak daha güvenli olur bu aynı şey mi bilmiyorum sen daha iyi biliyorsundur (mesela Steam gibi platformlarda olduğu gibi). Onun dışında sadece fiyat/indirim listeleyen projelerde genelde sorun olmuyor sende illa ki araştırma yapmışsındır
Eline sağlık bu arada, güzel iş yapmışsın siteyi bundan sonra takip edeceğim başarılar:love:
Çok teşekkürler güzel yorumların için. Sitelerin kendi api'leri var(steam,epic,gog,xbox) bazılarıyla da affiliate olarak partnerim(humble bundle,gamersgate) yani o siteler bana kendi api'lerini verdiler oradaki ürünleri listeliyorum herhangi bir satış olursa belli oranda komisyon kazanıyorum. Ben zaten kendi sitem üzerinden bir satış yapmadığım için bir hukuki sorun olacağını sanmıyorum.

Herkese merhaba,
Bir süredir üzerinde uğraştığım birçok farklı siteden indirimleri tek bir yerde toplayan OyunFirsat.com projesini sonunda yayına alabildim. Profesyonel bir yazılımcı değilim, tamamen ihtiyaçtan ve merakımdan başladığım bir süreçti. Sitede şu an aktif olarak oyun fiyatlarını ve indirimleri listeliyorum ama kullanıcı deneyimi açısından hala eksiklerim olduğunun farkındayım. Reklam veya ticari bir kaygıdan ziyade, bir oyuncu olarak "şöyle bir özellik olsa harika olurdu" dediğiniz her türlü fikre açığım. Siteyi inceleyip eksik gördüğünüz kısımları veya "şunu da eklemelisin" dediğiniz yerleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.
Siteyi çok beğendim yer ilimlerine ekledim, ücretsiz oyunları bulmak için kullanırım ben bu siteyi tek tek sitelerden bulmak zahmetliydi. Elinize sağlık.

Siteyi çok beğendim yer ilimlerine ekledim, ücretsiz oyunları bulmak için kullanırım ben bu siteyi tek tek sitelerden bulmak zahmetliydi. Elinize sağlık.
çok teşekkürler güzel yorumların için site daha emekleme aşamasında bu noktada sizden gelecek feedback'ler çok değerli benim için tekrardan teşekkürler

Guzel olmus eline sağlık. Oneri olarak akakce mantigiyla oyunu yazarak altalta her platformun fiyatini gorsek cok daha islevsel olmaz miydi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri