Merhaba, tuhaf bir soru olmuş. Bu kadar fazla ekran kartı modelinin olmasının nedeni de bu zaten, bütçene göre alıyorsun. Olması gereken bu, ekran kartının...
Dostlar selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere bu yayın platformunu kullanan veya daha önceleri kullanmış olanlar varsa bir sorum olacak.
Sezon başından...
Merhaba, aynı anakartı kullanıyorum, orta seviye güzel bir karttır. Sorun gerçekten tuhaf, BIOS'un güncel olsun ve default ayarlarda boot etmeye çalış...
Aslında stok olsa şunu tavsiye ederdim sana https://www.msi.com/Monitor/MPG-274URF-QD
Hatta forumda bir kaç arkadaşa daha tavsiye ettiğim bir monitör, ben...
Merhaba, bir süre M28U kullandım, HDMI 2.1 var bu monitörde ve 4K 144hz alabiliyorsun. yalnız HDMI 2.1 portları full bandwidth değil (48Gbps) yanlış...
Bazı anakart ve kasa tasarımları yüzünden bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Kapakların takılı olması tabi ki de faydalı olur ama olmuyorsa da sıkıntı yapmaya...
Ekran kartının yönü ve konumu sabit oluyor zaten :) soğutucunun ise fanı önemli. Fan yönü doğruysa (önden çekip arkaya üflüyorsa) sorun yok gibi duruyor.
Merhaba, yüksek ihtimal üretim bandında yaşanan teknik bir sorun, film katmanları arasında oluşan toz veya havadan kaynaklanıyor diye biliyorum. Hemen iade...
Merhaba, güç kablosuyla alakalı bir durum olacağını zannetmiyorum. Bir şeyi nerede izlerken oluyor mesela? Normal tarayıcıda izlerken mi? Yoksa VLC, GOM...