Bu işlemcinin alametifarikası 1080p de ortaya çıkıyor, 2K ve 4K da sıradanlaşıyor. Oyun içinse 2K da açmanın çokta mantığı yok, tabi PC yi farklı işler için...
Otomatik hız aşırtma işlemi oluyor, voltajı arttırıp frekansı biraz daha yukarı çekiyor. Dediğim gibi, stes testi yapıp değerlerinizi kontrol edin.
Bu...
Öncesinde nasıldı sıcaklık değerleri? Sistemde değişen sadece ekran kartı oldu ve CPU sıcaklığı mı arttı? Radyatörün önde olması genelde CPU'yu daha serin...
OCCT testini biraz daha uzun yapmayı deneyin, varsa BIOS güncellemesini de yapmanız faydalı olabilir. RAM den kaynaklı olacağını düşünmüyorum ama olmadı...
Merhaba, genelde bu sorunun kaynağı PSU olur ama sizde durum farklı gibi. Son bir kaç gündür yaşıyorsanız, bu süre zarfında PC sisteminde değişen pir parça...
Aynı sistemi kullanıyorsun yani, anladım. Kasa fena durmuyor, önde üç fan, havadar gibi.
Kasayı yerde kullanıyorsan, bir süre sonra, tozdan fanlar verimli...
Merhaba, Afterburner'la RAM hızını göremezsin, o gördüğün kullanılan RAM miktarı, genel ve işlem oranlı olarak.
Ekran kartı sıcaklığın yüksek, kasa içi...
Doğrudur hocam, mevzuat bu şekildeyse her türlü ödersiniz gibi. PS5'in ilk çıktığı zamanlarda, Batum'a, sırf bu ürünü almak için günü birlik gidip gelen...
Her bir yolcu için kıymeti 1500 Avro’yu geçmeyen eşyanın geldiği ülkeye göre değişen oranda tek ve maktu vergi uygulanır. Söz konusu vergi oranları eşyanın...
Yurt dışından, adetli olmamak şartıyla, yolcu beraberinde ürün getirilebilir, herhangi bir vergiye tabi olunmaz diye biliyorum. Diğer türlü ticari ürün...