gdrfjkrghdjk isimli üyenin son içerikleri

1. G

75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

benim önceden kullandığım sistemde rx580di yalan yok bende yemedim ama bu 9060xt aşırı drop yediriyor
  2. G

ana sistemim 5080ti 7800x3d daha hiç sıkıntı yaşamadım boş boş konuşma buradan senin için hayal olabilir boş boş konuşma buradan
  3. G

bak benim yan bilgisayarımda 9060xt ryzen 7 7500x3d var çöpten başka bir şey değil
  4. G

1,2 ay sonra ağlarken görürüm seni
  5. G

bak anlama kabiliyetiniz yetmiyor mu size amd oyunlarda drop yedirior diyoruz gelip buraya benchmark testi atıyorsunuz
  6. G

bu ne testi bana onu söyle önce
  7. G

fsr ve dlss olmadan yapılan testleri umursayan yok zaten bu kartın iddiası 1080p ve 2k için fsr ve dlss4ü tam gücünde kulllanmak
  8. G

kardeş son kez söylüyorum bu kart yüksek çözünürlük için üretilmiş bir kart değil gidip 4k testler atıyorsun
  9. G

kardeş o kart o kadar iyi olsa o kadar ucuz olmaz
  10. G

teknoloji yok diyen olmadı hem oyun desteği daha az hem de dlss4=fsr4 diye bir şey yok
  11. G

freame generetion ve dlss tarafında yanına bile yanaşamaz 1765136495 boş ver anlatamazsın bunlara
  12. G

tamam kardeş ben daha konuşmuyorum siz bu boş zihniyetle devam edin
  13. G

ilk olarak vram yüksek çözünürlükte grafik tabanlı oyunlarda darboğaz yapar ikinci olarak saf kas gücü kıyaslaması saçmalıktan başka bir şey değil sadece bir takıntı kart sana her şeyiyle o fpsyi sunabiliyor mu sunuyor
  14. G

Aldığım bilgisayar fiyatına değer mi? iptal şansım var daha iyi seçenek var mı?

alacağın marka kalteyi fazlasıyla etkiler hem sana burada zorla cevap verdiren yok boş laf geveleme burada
  15. G

sen 5070 kullandın mı daha önce
Geri